Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
На здоровье😁 код хоть сработал? Я волонтёр, узнавала в министерстве для одного из новоприбулих, и никак не могу подтвердить, работает или нет.
-
Уже разобрались, или ещё нужно? Если нужно, дайте знать, пришлю ссылку.
-
Если вы приехали пo CUAET, ваш иммиграционный код AAM. Везде, где требуется country of birth, выбирайте Украину, даже если это не так.
-
Привіт. Я Ангеліна або lubchik_vetcare. Ветеринар з України. Наразі я знаходжуся у відносно безпечному місці і маю можливість та ресурс допомагати усім українцям в цей важкий час, а саме надання ветеринарних консультацій, щодо профілактики та лікування тварин. Тому якщо вас у вас є запитання про тварин або ваш улюбленець захворів а у вас немає змоги звернутися до ветеринарної клініки, можете написати мені (але відповідаю лише в інстаграм). Чекаю на вас тут instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Так, temporary resident це і є visitor visa
-
🇺🇦🏠 Будь ласка, приєднуйтесь до нас на відкритті Ukrainian Village Assistive Housing завтра о 14:00! Буде невелика церемонія, їжа та екскурсія будівлею! Кількість паркувальних місць обмежена. Будь ласка припаркуйтеся біля Cedar Hill Rec Centre або Hillside Shopping Centre. До місця також можна дістатися автобусом. Ukrainian Village організовано спільно спеціальним комітетом Ukrainian Cultural Centre та St. Nicholas Ukrainian Catholic Church. Дякуємо чудовому комітету: Андрію Фабрикову, Жанні Фабриковій, Алеку Россі, Роберту Герчаку, Марку Моррісону, Любі Мойсеєвій та мені. І дякую всім волонтерам, які допомогли доставити меблі, прибрати будівлю тощо! Ви безцінні! Ми не змогли б зробити це без вас, і ми дуже вдячні! 🙏🥰❤️
-
Visitor
-
If you need an x-ray, it's only for emergencies as far as I know. if you have a family doctor, you can ask him or her for a prescription , but it won't change much: you'll need to go to the ER, register there, and wait in line.