Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t680132113T Offline
    t680132113T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Вітаю! Бажаємо вам вдачі та успіхів! З житлом, нажаль, поки допомогти не можемо, але з транспортом або щось невелике перевезти (що влізе в Сієну🙈) - залюбки. А також із задоволенням з вами вигуляємо собак біля океану😉 У нас голден ретривер і теж, 3є дітей. Звертайтесь! Хай вам щастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Lastivka Завтра 11.30-14.00 Приходіть!
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/groups/464064018825448/permalink/514507293781120/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію, написав у фб, сину 12 років, колись дуже хотів на фехтування
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Часто арендодавців влаштовує виписка з банку, де видно що в вас на рахунку є достатньо грошей на декілька місяців. Ми так робили, і багато новоприбулих теж.
    1 Reply Last reply
    0
  • t869961920T Offline
    t869961920T Offline
    Vira Pikhteryeva
    wrote on last edited by
    Де ви знаходитесь територіально? В мене є мій власний щавель. На борщ вистачить. 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    🇺🇦 OSM Fencing відкрили 10 безкоштовних мість для новоприбулих українців. Програма розрахована як дітей (5-10 років) так і дорослих (11+). OSM Fencing відмовиться від усіх адміністративних, програмних та членських внесків, щоб забезпечити відкритий доступ для тих сімей, які зацікавлені в участі. Також буде надане все необхідне обладнання. Щоб дізнатися, як подати заявку на безкоштовну програму, напишіть Help Ukraine Vancouver Island у приват і ми вишлемо вам інструкцію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Так, «довідка» що ти працюєш, і рекомендації, і підтвердженя платоспроможності…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Це ми теж розуміємо. А тим більш, я, як ІТшнік в загалі бачу нескінченний замкнений цикл. Щоб отримати перше, потрібно друге, для другого потрібне третє, а для третього перше. Але на початку в тебе нічого немає 😐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Найкраще буде якщо житло вам шукатимуть ваші друзі, тут і так конкурс на кожну вільну домівку, а ще й без особистий присутності, то буде ще складніше. Добре, що ви готуєтеся і плануєте подорож зазделегідь. Відправте заявку на helpukrainevi та напишіть в укр групі на фейсбуці як вам порадили, що шукаєте аренду ща гроші. Сподіваюся, вам пощастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t520383009T Offline
    t520383009T Offline
    Anastasiia Konstantynova
    wrote on last edited by
    Щиро бажаю Вам удачі🙏🏻 Ви дуже мила сім‘я🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Ми шукаємо житло не тільки за красно дякую)) Ми також розглядаємо варіанти за оплату з першого дня приїзду. Але спроможні заразу заплатити максимум за 2 місяці
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Питали про табори : 👆
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/groups/ukrainevictoriabc/permalink/2634387586769373/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karmen / Кармен
    wrote on last edited by
    БЕЗКОШТОВНІ ВЕЛОСИПЕДИ Очевидно, що існує потреба у велосипедах для дорослих і дітей, і ми починаємо бачити багато пожертвувань (ура!) Для простоти ми розмістимо тут усі доступні велосипеди: ukrainehelpvi.ca/listing-category/bikes/ тому ви можете зв’язатися безпосередньо з власником і домовитися про самовивіз. Якщо велосипед потребує незначного ремонту (повітря в шинах, очищення ланцюга, затягування болтів), будь ласка, зв’яжіться з Кармен, щоб забронювати час. Якщо йому потрібні запчастини або більш серйозний ремонт, його слід віднести до місцевого магазину велосипедів. Зверніть увагу, що згідно із законом, під час їзди на велосипеді ви повинні бути в шоломі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Мені здається так у всіх країнах, просто багато де люди не поважають особисті кордони)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Наша сім'я
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Друзі:) Розумію, що зараз я буду виглядати як якийсь циган в електричці Київ - Козятин, ми не місцеві, заблукали, допоможіть... Але допомога потрібна насправді. Я, дружина, троє дітей, три песика та кіт прибуваємо до Ванкувера, далі паромом до Вікторії 29 серпня. З транспортуванням з аеропорту я гадаю вирішу питання, є група українців у сусідньому телеграмм каналі. У Вікторії чи на іншому боці нас зустрінуть наші друзі яких ми знаємо більш двох років і які підтримують нас з самого початку. Ми намагаюсь знайти хоча на короткий час приймаючу сім'ю, яка здатна прийняти нашу "футбольну команду" чи відносно помірний в ціні бейсмет, хочаб з початковою оплатою за 1 місяць, бо у будинку наших друзів ми ніяк всі не розмістимося. Вони мають маленький 2 bedroom будиночок, та двох своїх дітей. Рекомендації та інтерв'ю вони зможуть дати лендлордам особисто. Коротко про нас Мені 41, працюю системним адміністратором більше 20 років, в Вікторії скоріше буду працювати за спеціальністю в місцевому ВУЗі, нажаль не пом' ятаю назву, мене будуть рекомендувати вже по приїзду, зараз розсилаю CV на indeed на всяк випадок. Дружині 39, філолог Хорватської та Української зі знанням англійської мови. Тренерка софт навичок, останнє місце работи - Мерседес Бенц. Має пропозицію роботи у школі в Вікторії, чекаєм інтервью hr Діти, усі хлопці, 17,12 та 9 років. Тварини - два мопси, лабрадор так кіт сфінкс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karmen / Кармен
    wrote on last edited by
    ^^^ pls PM me
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karmen / Кармен
    wrote on last edited by
    Привіт всім! У нас є дитячий велосипед, який ми хотіли б подарувати Приблизно підходить для дитини 5-8 років Фотографії будуть Мій син виростив цей велосипед за рік Відтоді ми купили йому новий Забирати тільки в Оук-Бей
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags