Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Собака маленька, одесит, міні шнауцер) я із Харкова, жила у Києві. Переїхали місяць тому. Я зараз шукаю постійне житло у Ванкувері і маю якнайшвидше переїхати. Тому місяць це стеля дедлайну.
-
Вітаю усіх! Друзі, підкажіть будь-ласка, може є можливість у когось надати прихисток на серпень у Вікторії із собакою? Я шукаю для себе, можу внести помірну орендну плату, десь 500$. Можливо кімната в оренду є. На Airbnb дуже дорого
-
Друзі, у кого є фото з останньої мереди, поділіться будь ласка вашими знімками)
-
Someone was asking about U-Pick fruit:
-
Було цікаво, весело і смачно! Наступний фільм у серпні, 25-го, якщо не помиляюсь Буде додаткове повідомлення про це
-
Питання не доречне лише якщо має расовий чи соціальний підтекст
-
Я ходила ніжками до школ обох моїх дівчаток. Мені так було зручніше побачити на очі школу)). Вони у адміністрації самі все відксерили та подзвонили куди треба і за один день усе оформили. Але це зараз можливо зробити тільки у кінці серпня
-
Привіт, я вчора заповнила аплікацію на навчання. Її взяли в роботу Спочатку я знайшла school district, який відноситься до нашої адреси поточного проживання, на їхньому сайті знайшла контакти International study, написала їм. Відповідь прийшла дуже швидко - що для зарахування на навчання спочатку потрібно подати аплікацію через сайт mytruenorth.ca/appindex.php?db=victoria, там обрати International Funding Eligible Application. Підвантажити всі необхідні документи, потім вже вони надсилають їх до школи ну і далі чекаємо. Нам пообіцяли, що зв’яжуться через тиждень-півтора.
-
Оля, до 5 августа и school district закрыт на каникулы, так что спросить пока не у кого. Откроются - мы им напишем.
-
Дякую
-
Підкажіть будьласка якщо ми прибули в червні 2022 по CUAET ми маємо подавати налогову декларацію?