Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Привіт
-
Привіт 😊
-
Tested successfully
-
-
Друзі, маленьке нагадування✅ Сьогодні (9 лютого) чекаємо на Вас на Food Share в Українському Культурному Центрі, де можна отримати безкоштовні продукти від Help Ukraine Vancouver Island🇺🇦 (За попередньою реєстрацією) Не забудьте торбинки! 📍3277 Douglas St, Victoria, BC V8Z 3K9 ⏰5:30-6:30 Побачимось❤️🤝
-
Доброго дня. Чи може хто небудь поділитися досвідом відправки резюме в банк роботи. Я от знайшов підходящу вакансію на індіді але вона переадресовала мене на банк роботи (job bank), там було вказано що потрібно на пошту підправити резюме і там вказати нормер вакансії. В цілому мене цікавить чи це така і має бути процедура, і як це грамотно повинно пацювати.
-
Доброго ранку! Порадьте,будь ласка, надійного автомеханіка у Вікторії (бажано україно/російськомовного). Дякую. Гарного дня усім🌞
-
По идее, вас должно было переправить на сайт, на котором вакансия была опубликована изначально (обычно это сайт работодателя).
-
У мене є номер гарного нашого автомеханіка!
-
Якщо комусь цікаво, напишіть на його імейл
-
West Coast Medical Imaging 1120 Yates St #203 Там же на поверсі є кабінет де можна здати аналізи крові. ———- а направлення на все це можна отримати дуже поруч тут: City: Victoria Name: Saleena DJEARAM Address: Dr Djearam Immigration Clinic, Unit #203, 1711 Cook Street Website: www.sdimmigration.ca
-
Вітаю! На Job Bank є 2 варіанти вакансій: 1) зі сторонніх ресурсів (наприклад, LinkedIn); 2)і власне вакансії, які опубліковані саме на Job Bank. В останньому випадку вказується емейл HR, на який потрібно надсилати резюме. Перед відправкою радила б погуглити емейл, який вказано.
-
Є. Особисто знайома з двома дівчатами. Обидві з Уураїни, мають дипломи та сертифікати.