Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    «Наши» люди, шо вы хотите)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    А чому ви вирішили, що ви повинні ВІДРАЗУ багато заробляти в чужій країні без знання мови, місцевої освіти і досвіду? Питання риторичне ;) Стільки допомоги, як є зараз, не було ніколи і ніде. У це все люди вкладають свій час, свій досвід, набутий в цій країні далеко НЕ ВІДРАЗУ, при цьому це все подається вам безоплатно. І ви серйозно можете говорити про "сумнівність" заходів???? Не ходіть! Пробивайтесь самі, щиро бажаю вам знайти роботу мрії ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    А ты хотел/а, приехать сюда и сразу миллионы зарабатывать? Такого даже в сказках не бывает. Учи язык, получай образование, устраивайся на работу, прояви себя и будет тебе счастье
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Ну, давайте почнемо з того, що робота є, можливо не та, що вам хочеться, це інша справа. Інколи корисно опустити очікуванн. Чи ви думаєте, що всі приїхали і відращу пішли на урядові посади?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kris Fortuna
    wrote on last edited by
    👍😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Вам потрібно та важливе моє ім'я? Виб заглянули до списку людей цього чату, та подивилися на нікнейми. Всі мають? Фото? Також гляньте будь ласка. Вибачте, але за вашою логікою, то міс біглі взагалі тварина. Де фото? З вашої відповіді віє фемінізмом, та ще грубим. Уважно, не з просоння перечитай ще раз що я писав про заходи та співбесіди. Хочу нагадати, що КОЖНА людина - це унікальне створіння, кожен має свою думку. На мене накинулися, таке враження мамки, чиї думки не співпадають з їхніми. Питання. Раз така п'янка. Де фідбекі ньюкамерів вдаштованих до парому чи у гавармент? Де океан порад та дивовижні історії? Де це все? Мабуть там, де я написав?
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Видаліть з групи Тай на тому допомога таким хамам завершиться. І ніхто в його нещастях винен не буде. А то всі тут чимось завинили перед супер кваліфікованим працівником якого нікуди не беруть на високооплачувану роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t660025408T Offline
    t660025408T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Я думала вчерашняя истерика, оскорбления и обвинения это случайность, но нет, новый день - парень тот же🤦🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    А тобі ніхто не зобов'язаний надавати фідбеки, тому що у кожного історія своя. І можливо отримав допомогу влаштуватися саме від канадійців, і тобі про це говорити не буде. А я особисто знаю українців які там працюють , і за дуже хорошу зарплату, бо працюють інженером. А з там хамство і підходом хороша робота тобі не світить. Лиш така де треба виживати. Удачі. Більше тобі не відповідаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Так, звісно, мільйони вже півроку заробляю 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Хорошо хоть тапки, а могли тухлые яйца и помидоры 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Люди, ви чого? Роздули з мухи слона. Ще раз, я розповів про захід від парому, розповів про те, що не заробиш мільйонів зразу (як сказав Алекс), розповів що чекати дзвінка то ще те задоволення, бо сам працюю парт тайм та онкол. Це не мене понесло з самого початку. Я зразу написав що полетять тапки. Та я був прав, в мене не колективне, а особисте мислення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Я правильно понял? Человек пришел на интервью и сказал «дайте мне многа денях, хочу шоб дорого бахато», а на вопрос «почему вы хотите у нас работать?» ответил «а шо вы мне тут тупые вопросы задаете?»😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Ні, про різноманітні ситуації з людьми, такі як з тапками
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Это ты сейчас так о Канаде отозвался?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Все може бути, бо іноді буває враження що десь у 17 сторіччі живу🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Думаю, багатьох організаторів вчорашнього заходу зачепило слово «сумнівний» у Вашому повідомленні, бо наскільки розумію, Ви на ньому не були присутніми. Я не ховаюсь за нікнейнами, маю тут справжнє фото, і роздаю свій телефон, кому потрібна підтримка з роботою та взагалі інформацією. Я розумію, що Вам складно, і що можливо Ваші очікуване не співпадають із реаліями. Я теж новоприбула у Канаді, і півроку тут інколи недостатньо, щоб оговтатися від культурного шоку. Щодо роботи: вона є, і канадські компанії готові наймати новоприбулих. У провінційному уряду працюють уже як мінімум 2 людини з новоприбулих, яких я знаю. Інші працюють у неурядових організаціях, школах, охоронних та будівельних компаніях… І успішне працевлаштування залежить від багатьох факторів: знання мови у першу чергу, навичок, наполегливості… Хотіла Вас підбадьорити та сказати, що все у Вас вийде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Про работу на констракшені та волонтерство я взагалі лячно писати, бо мабуть вбьють
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Май инглиш литл, бат итс гетинг гудер энд гудер эври дэй 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    А з приводу язика, навчання. Язик в нормі, імпрув не стоїть на місці, з навчанням також все добре, за 6 місяців закінчив та отримав 38 онлайн сертифікатів з онлайн курсів. Та зробив це за порадою одного із HR-рів одної компанії. Співбесіди в мене не на рівні - хелоу, май нейм из... Ай вот зіс джоб, а на рівні наприклад як підняти термінальний сервер на амазоні та дати людям доступ з іншої країни.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags