Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Вот вы не поверите, но лично мой аккаунт в телеге вообще-то НЕ предназначен исключительно для этого чата 😆 зачем кому-то моя фотография, если все прекрасно знают меня лично . И Дарью тоже.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Таня, я понимаю, что вам это сложно воспринять конструктивно, но, может быть, корпоративные HR-в видят по невербальным сигналам (а возможно, и по вербальным тоже) весь негатив и неприятие, который исходит от некоторых кандидатов, и просто не хотят себе проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Ні, не правда. Не може бути співпадінь в багатьох людей. Не може бути, щоб людина, яка викладається, як волонтер для дітей, роблячи простір, спілкуючись з іншими людьми, в школі, з вчителями, людина, яку люблять діти (я маю на увазі дітей, з якими працював в школі), раптом визвати негатив. Тим паче, що багато речей я сама чую та бачу, бо ми разом. Друга річ, писані літери в чатах не несуть тих емоцій, які читачі можуть вкласти. Літери не мають гучності та інтонації, тим паче, написані в чатах. Те, що хтось тут міг придумати, читаючи слова, не мало місця насправді. Або носило інший характер, який хотів внести автор. Одним словом, люди, проблема є, і закривати очі на це було б невірно. Сподіватись, що хтось щось зробить, знайде комусь роботу, це помилка. Тільки ти сам або сама, тільки твої зусилля.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    У Канаді, на жаль чи на щастя, є свої правила гри, у тому числі під час прийому на роботу. Багато чого значать референси, тим більше, коли людина ще не має канадського досвіду роботи. Але повторюсь: усе можливо. Комусь треба менше, комусь більше, щоб відійти від культурного шоку. Хтось не зміг - і поїхав додому. Знаю і таки випадки. Це вибір. Тетяно, хочу Вас просто підтримати. Тримайтесь, і не падайте духом. Не можу сказати, що завтра буде легше, але все обов’язково зміниться. Канада не проста країна, і навіть канадцям, місцевим, тут непросто вижити, бо є іпотека, яку сплачують півжиття, є страхування, навчання дітей тощо. АЛЕ в єдності наша сила. Ви зажди можете попросити допомоги, і знайдуться люди, які Вам допоможуть. Так, подекуди буває важко просити про щось, особливо, якщо ти вже досяг чогось і був людиною, з якою рахувалися. Треба це просто пережити. Щоб не затягувати, скажу просто - потрібна допомога, кажіть. Свій телефон я вказала вище
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Дякую. Так, є ще таке, що до цього самі були тими, хто допомагав. І зараз теж, як маю час, то щось стараюсь робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    О, какой интересный ответ. Таня, вы, вероятно, коуч по отношениям, осторожно предположу, что с хорошим филологическим образованием и действительно великолепным английским. У вас все будет хорошо, просто тут действительно все делается медленно. Сейчас самый низкий unemployment rate за 40 лет, а летом вообще будет бум.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    👍 Філолог (хорватська, сербська, англійська), тренер софт скілс останнім часом, вчителька, перекладач-синхроніст і дещо ще. Це було, і часом є тут. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Доброго дня, мені сьогодні роботодавець написав що типу не хоче мати справу з оформленням іноземного працівника, от мені тепер і цікаво стало, ворк перміта недостатньо? Я все одно в очах роботодавця виглядаю як паперова волокіта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Ура!!! Водафон раздает интернет и звонки еще на месяц) Заплатила всего 100 грн. Только на месяц, но все-равно приятно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Та більше ніж впевнен, що знайшов після нашої розмови, як я казав, я хочу побачити усі варіанти щоб потім не кусати локті та не сипати прокльонами усіх та уся 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    у вас є дозвіл на роботу, ви не іноземний праціиник вже. @Miss_Beagley може пояснити краще)
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Тобто, ви навіть не були присутні на заході "Особливості процесу найму в уряд Британської Колумбії." - але прийшли і обгидили організаторів? Не розумію, що ви досі в цьому чаті робите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Дам фідбек від себе. Для людей, які ще не намагалися влаштуватися на роботу в гавермент або не зрозуміли нафіга їм це треба і чого всі туди так хочуть якщо там так "мало" платять і хочуть зп 40$ на годину зі старту - так цей захід був "сумнівним". Але для людей які зрозуміли, як тут все працює, це дає шанс хакеути систему. На заході було багато гостей, які в канаді не один рік і вже навіть не п'ять (мабудь вони щось таки знають і явно цінять можливість отримати інформацію, до якої у них усі попередні роки не було досвіду). Особисто я почула багато інформації із розряду "інсайдерської" яка допомогла зрозуміти чому ті чи інші стратегії не працюють та як їх змінити. Поділилася з чоловіком та кількома іншими людьми, які теж оцінили якість інформації та чекають запвс вебінару. Для людей які шукають свою першу роботу в Канаді,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Російською мовою звучить краще. Опять 25
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Ліза, дякую тобі! Все дуже добре роз’яснено , хоч я і не автор того питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Не потрібно пояснень та виправдань. Вибачень буде достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Так, я не проти вибачень. Прийшов висловити думку - послали до дому 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t5373658631T Offline
    t5373658631T Offline
    Ник🏕️🏄‍♂️
    wrote on last edited by
    На добраніч ☺️☺️☺️😇
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    думку про те, де ви не були, чого не бачили і не чули? Дуже цінно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Взагалі ми напевно іноді забуваємо, що цей чат та всі заходи HUVI організовані на волонтерській основі такими ж як ми людьми зі своїми справами та приватним життям. Вони віддають нам найдорожче- свій час. Тому думки до їх дій можуть бути тільки про вдячність.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags