Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Та більше ніж впевнен, що знайшов після нашої розмови, як я казав, я хочу побачити усі варіанти щоб потім не кусати локті та не сипати прокльонами усіх та уся 😁
-
у вас є дозвіл на роботу, ви не іноземний праціиник вже. @Miss_Beagley може пояснити краще)
-
Тобто, ви навіть не були присутні на заході "Особливості процесу найму в уряд Британської Колумбії." - але прийшли і обгидили організаторів? Не розумію, що ви досі в цьому чаті робите.
-
Дам фідбек від себе. Для людей, які ще не намагалися влаштуватися на роботу в гавермент або не зрозуміли нафіга їм це треба і чого всі туди так хочуть якщо там так "мало" платять і хочуть зп 40$ на годину зі старту - так цей захід був "сумнівним". Але для людей які зрозуміли, як тут все працює, це дає шанс хакеути систему. На заході було багато гостей, які в канаді не один рік і вже навіть не п'ять (мабудь вони щось таки знають і явно цінять можливість отримати інформацію, до якої у них усі попередні роки не було досвіду). Особисто я почула багато інформації із розряду "інсайдерської" яка допомогла зрозуміти чому ті чи інші стратегії не працюють та як їх змінити. Поділилася з чоловіком та кількома іншими людьми, які теж оцінили якість інформації та чекають запвс вебінару. Для людей які шукають свою першу роботу в Канаді,
-
Російською мовою звучить краще. Опять 25
-
Ліза, дякую тобі! Все дуже добре роз’яснено , хоч я і не автор того питання)
-
Не потрібно пояснень та виправдань. Вибачень буде достатньо.
-
Так, я не проти вибачень. Прийшов висловити думку - послали до дому 👍
-
думку про те, де ви не були, чого не бачили і не чули? Дуже цінно.
-
Взагалі ми напевно іноді забуваємо, що цей чат та всі заходи HUVI організовані на волонтерській основі такими ж як ми людьми зі своїми справами та приватним життям. Вони віддають нам найдорожче- свій час. Тому думки до їх дій можуть бути тільки про вдячність.
-
Тут можу дати більш ніж 100% що був скрол усіх подальших моїх повідомлень. Так тримати👍
-
Друзі, знову поясню. Ттм, хто приїхав через війну, не збираючись роками, не збираючи капітал на життя тут, треба знайти хоч чкусь роботу, а для гаверменту ще як до місяця рачки. Там не чекають біженців. Повторюсь, що за той час, поки шукаєш роботу, можна опинитися просто неба. Бо приїхали, рятуючи родину. Доречі, з іншого боку, я якраз бачу тут, на місці, що є люди, які йдуть назустріч, які можуть допомогти з роботою. Як місцеві кажуть, за ручку привести. Це те, що в Україні баста. Щодо знецінення досвіду, то я тут і зголна і ні. Дивляться роботодавці, питають, пишуть попереднім. Але все одно, якщо буде вибір, то віддадуть перевагу молодшому без досвіду, але з папірцями. Це вже наш досвід тут. Доречі, це й про вік. Ми не юні, з яких люблять ліпити зручних прпцівників, хоча й придатні до ліплення. То я до того, що відмова була через це. Про єдинорогів, то так, декому може пощастити швидко і дорого себе продати, але ми не про це говоримо. Хай що, а ми не здаємось:), все буде добре
-
До Нового года, пополняла каждый месяц по 150 грн. С января они поставили тарифы, такие же как и канадские, в связи с требованиями зарубежных компаний. В этом месяце пришла смс, что можно пополнить телефон на 50 грн и получить 10 гб + звонки на Украину. Так понимаю, что это акция.
-
водафон здається за 150 грн давав безлімітний інтернет в роумінгу. Це значно вигідніше ніж ціни на інтернет від канадських операторів
-
Ну мабуть, томущо жоден канадський оператор не пропонує 10гб інтернету за 50 грн🫤
-
Наважуся допустити що перевагу віддали молодшому з папірцем не тому що він молодший і в нього папірець, а тому що він резидент з нейтів англійською і місцевою ментальністю, а ще папірець цей канадського зразка. Важка правда кар'єри тут. Ще зауважу, канадцям дуже важливо, щоб кандидат вписався в колектив і не було ніяких непорозумінь в команді. Канада країна емігрантів з різними культурами виховання, але всі вони мають вписуватис в місцевий стандарт і не приносити дискомфорту іншим. Тому всім доведеться навчитися натягувати на себе посмішку, контролювати своє невдоволення