Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Ліза, дякую тобі! Все дуже добре роз’яснено , хоч я і не автор того питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Не потрібно пояснень та виправдань. Вибачень буде достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Так, я не проти вибачень. Прийшов висловити думку - послали до дому 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t5373658631T Offline
    t5373658631T Offline
    Ник🏕️🏄‍♂️
    wrote on last edited by
    На добраніч ☺️☺️☺️😇
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    думку про те, де ви не були, чого не бачили і не чули? Дуже цінно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Взагалі ми напевно іноді забуваємо, що цей чат та всі заходи HUVI організовані на волонтерській основі такими ж як ми людьми зі своїми справами та приватним життям. Вони віддають нам найдорожче- свій час. Тому думки до їх дій можуть бути тільки про вдячність.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    [email protected]
    wrote on last edited by
    Тут можу дати більш ніж 100% що був скрол усіх подальших моїх повідомлень. Так тримати👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Друзі, знову поясню. Ттм, хто приїхав через війну, не збираючись роками, не збираючи капітал на життя тут, треба знайти хоч чкусь роботу, а для гаверменту ще як до місяця рачки. Там не чекають біженців. Повторюсь, що за той час, поки шукаєш роботу, можна опинитися просто неба. Бо приїхали, рятуючи родину. Доречі, з іншого боку, я якраз бачу тут, на місці, що є люди, які йдуть назустріч, які можуть допомогти з роботою. Як місцеві кажуть, за ручку привести. Це те, що в Україні баста. Щодо знецінення досвіду, то я тут і зголна і ні. Дивляться роботодавці, питають, пишуть попереднім. Але все одно, якщо буде вибір, то віддадуть перевагу молодшому без досвіду, але з папірцями. Це вже наш досвід тут. Доречі, це й про вік. Ми не юні, з яких люблять ліпити зручних прпцівників, хоча й придатні до ліплення. То я до того, що відмова була через це. Про єдинорогів, то так, декому може пощастити швидко і дорого себе продати, але ми не про це говоримо. Хай що, а ми не здаємось:), все буде добре
    1 Reply Last reply
    0
  • t1740742096T Offline
    t1740742096T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    А я не знала, що доступний роумінг діє у Канаді. На сайті водафон цієї країни нема у списку в Доступному роумінгу. Вони кожен місяць продляють?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    До Нового года, пополняла каждый месяц по 150 грн. С января они поставили тарифы, такие же как и канадские, в связи с требованиями зарубежных компаний. В этом месяце пришла смс, что можно пополнить телефон на 50 грн и получить 10 гб + звонки на Украину. Так понимаю, что это акция.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    А навіщо поповнювати кожний місяць українського мобільного оператора, якщо ви живете в Канаді? Я наприклад кинула 5 грн, щоб не вимкнули номер, цього достатньо на рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    водафон здається за 150 грн давав безлімітний інтернет в роумінгу. Це значно вигідніше ніж ціни на інтернет від канадських операторів
    1 Reply Last reply
    0
  • t432678149T Offline
    t432678149T Offline
    Лиза Холодная
    wrote on last edited by
    Ну мабуть, томущо жоден канадський оператор не пропонує 10гб інтернету за 50 грн🫤
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Наважуся допустити що перевагу віддали молодшому з папірцем не тому що він молодший і в нього папірець, а тому що він резидент з нейтів англійською і місцевою ментальністю, а ще папірець цей канадського зразка. Важка правда кар'єри тут. Ще зауважу, канадцям дуже важливо, щоб кандидат вписався в колектив і не було ніяких непорозумінь в команді. Канада країна емігрантів з різними культурами виховання, але всі вони мають вписуватис в місцевий стандарт і не приносити дискомфорту іншим. Тому всім доведеться навчитися натягувати на себе посмішку, контролювати своє невдоволення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Дійсно дешево, у мене20г за 60 $.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    Так! Ліза, шикарно описала) Я 2.5 роки шукала роботу, почала з $18 через два місяці $21, подалась в гавермент і через ще чотири отримую вже біля $30. До чого це? В мене є освіта і канадська і українська. Чого не було? Достатнього рівня easy going і того як складати резюме. Усі кого зараз наймають до нас (а це мінімум 3 людини кожного місяць через великий потік кадрів пов‘язаний з підвищеннями всередині гаверменту) навіть без ідеального знання мови - дуже і дуже приємні люди. Такий у гавермента недолік, що процес найму довгий. АЛЕ, якщо знати усі правила написання резюме і проходження інтерв‘ю - робота ваша. Я впевнена що на семінарі це і пояснювали. І це ідеальна робота з точки зору бенефітів і захищеності. Якщо вона зараз тимчасова, то з отриманням Pr вас переведуть на постійну. Я знаю людей які вже влаштовані в Government з Work Permit, тому немає нічого неможливого. Вік теж не грає ролі, беруть і під 50 і в 20.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    От таке тут є, якась правда буття, як обмеження свободи чи щось таке. Надали пепевагу через вік і папірець. В чоловіка є багато папірців місцевих, канадських. Але він спілкувався довго, бо хотів розуміти, чому. Так і сказали, що молодого не треба перевчати, вони його просто з 0 навчать, зліплять. Досвід та все інше, англійська - все сказали ок. Щодо посмішки, то поки враження саме таке, що її натягують. І ти не знаєш, як саме реагувати, чого чекати. Як приїзали, то так і робили, натягуючи посмішку, як дурні:). Зараз я намагаюсь бути собою. І не всі люди хочуть, щоб навпроти ти сяяла посмішкою, коли це не на часі. Проявити ввічливість, бути емпатичним - це краще, ніж начипити посмішку. Я першу робрту знайшла по об'яві на дверях. Зайшла з плсмішкою, звичайно. Але діалог був би дивним, коли б я спілкувалась про свою ситуацію з посмішкою, коли розповіла про проблеми, про те, що ми маємо знайти хоч якусь роботу, про те, що я з України. Доречі, перша робота була якраз така, що треба було начипити ту посмішку, бо вітала клієнтів. І то ок, до смол толка, коли питають, звідки я, і дізнаться, що з України. Тут настає черга обіймам та словам підтримки. Я маю досвід роботи з клієнтами, до того ж начала менеджерів роботі з клієнтами. І посмішка - це перше, що вони мають зробити. Але потім по ситуації, звичайно. Якось так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Щодо мене, то не маю ресурсів так довго шукати роботу. Розумієте, ми трішки інакше сюди прибули, за різних умов. Ми не збиралися переїзджати, але так сталося. Тому й кажемо, що довго шукати роботу - це такий ризик, що можеш встигнути втратити все. А щодо людей, шо в гаверменті, то все можливо, звичайно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Ті хто прибули сюди раніше теж не мали ресурсу, бо безкоштовного житла не було і виплат від уряду теж. Тому ідеальна стратегія: братися зу будь яку роботу і шукати те, що хочеться. Праралельно користуватися усіма інформаційними ресурсами, бо багато з тих хто прибув сюди досі вважають що резюме з україни перекладене англійською це ок. Аня та Даша витрачають дуже багато часу на допомогу українцям , коли в інших групах українців ви можете побачити пости де люди пропонують оформати вам резюме за кандським зразком за гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    youtu.be/2qTWMpyoh7c
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.