Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 56.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Щодо мене, то не маю ресурсів так довго шукати роботу. Розумієте, ми трішки інакше сюди прибули, за різних умов. Ми не збиралися переїзджати, але так сталося. Тому й кажемо, що довго шукати роботу - це такий ризик, що можеш встигнути втратити все. А щодо людей, шо в гаверменті, то все можливо, звичайно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Ті хто прибули сюди раніше теж не мали ресурсу, бо безкоштовного житла не було і виплат від уряду теж. Тому ідеальна стратегія: братися зу будь яку роботу і шукати те, що хочеться. Праралельно користуватися усіма інформаційними ресурсами, бо багато з тих хто прибув сюди досі вважають що резюме з україни перекладене англійською це ок. Аня та Даша витрачають дуже багато часу на допомогу українцям , коли в інших групах українців ви можете побачити пости де люди пропонують оформати вам резюме за кандським зразком за гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    youtu.be/2qTWMpyoh7c
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    📌Есть хорошая лекция Марины Грибановой о наркотиках. 📌Спустя несколько лет, я опять вспомнила про эту лекцию и начала разговор со своим 17 летним сыном. То что меня порадовало, это то что он помнит эмоциональные тона и то как наркотики действуют на нас. Мамам тинейджеров😊😵‍💫😬😁) возможно будет полезно поговорить с детьми об этом, а потом еще и посмотреть видео.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Интересно… по идее, у вашего работодателя не должно быть никаких проблем - вы уже в стране, и у вас уже есть ворк пермит, и он открытый, то есть не привязан ни к кому. Странно. Работодатель корпоративный?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Напишу як людина з діаметрально протилежним досвідом. Тому що памятаю, як сам начитувався жахів перед приіздом сюди у різних пабліках та групах. Після цього нормально спати не міг та все думав як же ж воно буде. Готувався до гіршого - однак сподівався звичайно на краще. Так от - люди тут просто неймовірні! Щирі, добрі та завжди готові допомогти. Той хто стукає - тому обовязково відкриють! Головне впевнено крокувати до мети. Роботу знайшли майже одразу. Працюємо удвох з дружиною в найкращій турфірмі в місті! Колектив супер, умови праці пушка! Директор золота людина! Мова англійська fluent, досвід роботи в туризмі - все життя! А Вікторія - на мій субьєктивний погляд - найкраще місто в світі для життя!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    У мене інше запитання: чи не було у work permit обмежень на роботу, на яку Ви подавалися
    1 Reply Last reply
    0
  • t914517263T Offline
    t914517263T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста кто сколько ждал ответа после того как заполнили и отдали аппликацию на съем жилья?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1892124385T Offline
    t1892124385T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Друзі, хтось пробував перевозити невеликі меблі (стільці, розібрані столи) автобусами у Вікторії? Можна так чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t914517263T Offline
    t914517263T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Ого
    1 Reply Last reply
    0
  • t1892124385T Offline
    t1892124385T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    два тижні
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Я прийшов до того що роботодавець неправильно мене зрозумів. Справа в тому що я зараз знаходжуся в одній з країн європи. Але ВП у мене є. Просто траю знайти роботу до того як туди приїду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    Я їздила з пилососом і столиком журнальним .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5373658631T Offline
    t5373658631T Offline
    Ник🏕️🏄‍♂️
    wrote on last edited by
    Думаю,що ні Я хотів скутер,перевезти Автобусом ,не захотів везти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    І потенційний ленд-лорд необов"язково має вам відповісти ( навіть з відмовою ). Просто подавайтесь зразу у всі місця що вам підходять. І два тижні - то скоріше виняток ніж правило на сьогоденному ринку. У більшості випадків - до тижня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Ну, ми самостійно пройшди етари нарисання резюме. Активно працювали та працюємо з ворк бс. Багато інформації саме від них. Нажаль, тут вперше сую, що є люди, які пропонувпли допомогу з цим. Ми пройшли вже й те, що почали працювпте, де можливо, а паралельно шукаючи потрібну роботу. Це вже відбулося. І я згодна. Тільки є різниця в тому, що роки тому ті, хто переїхав сюди, готувався довго, збираючи кошти (інакше як прожити місяці без роботи, шукаючи її). В нас було рішення "тут і зараз". Ми мали втікати. Ми не мали безкоштовного житла від країни, ми не мали допомоги з квитками. Ми заплатили шалені гроші, щоб вивезти сім'ю та наших тварин. Ми не можемо орендувати дешеве житло, бо ми велика сім' я. Ми не планували це 1,5 роки тому, ми не планували це, навіть 1 рік тому. Через війну ми мали виїхати з міста, я дишилась без роботи дуже скоро, бо офіси компанії закрилися в Україні. В чоловіка була теж нелегка ситуація. Тому якогось додаткового ресурсу ми не мали. Але, ок. Ми не глупі, ми маємо руки, ноги, ми завжди в русі, в роботі, ми знаходимо можливості.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Ви з дітьми чи без?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Пряма віжповідь була, що молодше, не має досвіду, але має папірець😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Я розумію. Ми, навіть, були на навчанні тут, нам все пояснювали. Але, як є вже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Двоє дітей - 11 та 15
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.