Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну на федеральную помощь все подавались, а подавались ли вы на провинциальную? Я не в курсе расценок на рент в вашем городе, но должно было помочь.
-
Отличный кейс для Human Rights Tribunal
-
Звичайно, що ми подавались. Отримали. Провінціальна для нас відмінена, бо в нас є роботи (мінімум, але це враховуєттся). Розцінки приблизно ті самі, як і по острову.
-
Say hi to your employer from me: Exemptions Open work permits If you hire a temporary worker who has an open work permit, you don’t need to submit an offer of employment form or pay the employer compliance fee. An open work permit allows the permit holder to work for any Canadian employer. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/hire-temporary-foreign/international-mobility-program/how-to-hire.html
-
-
На MSP не треба фото, ваша health card прийде вам без фото.
-
По другому питанню я вже не дуже пам’ятаю що відповідала ) але мені здається що варіант Yes, який означає що ви тут залишитесь на 6 місяців або довше. Якщо менше 6 місяців то ви наче не маєте права на MSP
-
Дякую.
-
Всем привет, меня зовут Николай,я с девушкой собираемся прилететь в начале марта,как и все наверное - всё что знаем то из интернета) Пока нет конкретных решений по работе и жилью,но надеюсь всё решиться) Я по профессии електрик, девушка IT Рассматриваем остров Викторию чтоб остановиться. Буду рад знакомству)
-
В мене 25 Гб за 45
-
Перевозила стілець. Водій попередив, щоб я не заважала пассажирам. Все ок.
-
Доброго дня ми також думаємо з усією сім’єю переїхати в Вікторію Британ. Колумб. Але пізніше! В інтернеті шукаю різні інфо про Британ. Колумбію, знайшла дуже багато чого, даже не очікувала що так багато інфо є про цю провінцію! Хочу бути поїнформована у всьому! В App Store або плей маркет є додаток ‘ arrival advisor’ можете собі скачати, там багато інформації про переїзд, що потрібно? Як знайти житло і т.д.
-
Вау, а що за оператор?
-
Доброго дня шановні. Підкажуть будласка, може є в когось досвід обміну валюти. Який на разі курс? Канадського долара к долару США
-
Дякую 🫶