Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Звичайно! В Порт Алберні не так багато людей, й життя повільне, багато хто любить сидіти без руху. Тому наш напрямок - Вікторія і не тільки
-
Всем доброго времени суток) Может, кто заинтересуется, продаю машину, chrysler 300, решила сначала «нашим» предложить))) Причину продажи озвучу сразу - тяжело мне на ней парковаться, великовата она для меня. Все вопросы -в личку, а ещё лучше-звоните, писанина отнимает слишком много времени) И всем сладких снов 😴
-
Зачепило про усміхатися як дурні. Якщо навіть в вас скрутна ситуація в країні, вдома і в родині, це не означає що на співбесіді ви маєте бути дебілуватим позитивчиком. Порада вам була посміхатися і бути friendly. Треба бути спокійною, урівноваженою і доброзичливою людиною. Робити контакт очами, посміхатися хоч трішки і давати людям зрозуміти, що вам приємно з ними спілкуватися. Якщо себе вести з апломблм «я крутий недооцінений спеціаліст тут в вашому неосвіченому селі», то люди то зчитують моментально. Ще одна особливість до речі - всіх тримати за дураків і думати, що цього ніхто не розуміє.
-
О, ще одна цікава тема для обговорення, яку певно варто додати в групу про кар‘єру - це етика та правила онлайн зустрічей (наприклад Zoom or MS Teams). Поради чисто з власних спостережень: Протягом онлайн зустрічі, неможна перебивати людину, яка говорить, неможна їй задавати питання до того, як вона закінчить і взагалі недоречно вступати в розмову одразу. Неправильно - перебивати, відповідати на питання за інших, жувати і пити з ввімкненим мікрофоном. Неможна влізати попереду тих, хто підняв свою руку раніше, навіть якщо вам здається що це питання життя та смерті. А якщо вже влізли, то треба вибачитися декілька разів. Правильно - чекати, пока людина закінчить. Нажати на кнопку «підняти руку», щоб дати зрозуміти, що в вас є питання. Не відповідати на питання замість людини, якій воно було поставлено. Питати, чи це окей зараз вступити і висловити свою думку/ або підняти питання. Вчіться, будь ласка, етиці онлайн зустрічей та обговорень. Нажаль, вже не один раз бачила, як наші люди вступають с дискусію, не дивлячись на інших присутніх і перебивають їх.
-
Кращий район: там, де здадуть))) Єдине, краще уникайте Pandors St -сусіди вам там не сподобаються. Середні ціни: www.zumper.com/rent-research/victoria-bc Шукати житло можна тут: www.kijiji.ca/b-apartments-condos/victoria-bc/c37l1700173?ll=48.428421%2C-123.365644&address=Victoria%2C+BC&radius=20.0 aбо тут: www.usedvictoria.com/apartment-rentals або тут: rentals.ca/victoria
-
І ще порада: Коли приходите дивитися апартаменти, відразу кажіть менеджеру будинку чи лендлорду, що вам все подобається і просіть відразу на місці заповнити анкету, бо оскільки попит перевищує пропозицію , менеджер може здати ті апартаменти ще до того, як ви доїдете додому в роздумах. Плюс, майте на увазі, що не ви обираєте апартаменти, а власник/менеджер обирає хто буде в них жити, тому вмикайте увесь свій шарм і чарівність, і демонструйте платоспроможність усіма можливими способами
-
Пропоную об'єднати зусилля. Я можу організувати в Порт Алберні. Але тут є деякі нюнси (наприклад, я не маб прапора, і не організовувала, але хочу). Я зараз їду в Вікторію, можу кудись підійти
-
Я й кажу, емпатія. Зчитування.
-
Доречі, щодо посмішки. Є така гарна вправа, коли ви навмисне одягаєте посмішку, змушуючи організм повірити, що у вас все добре, вам гарно, ви щасливі. Це працює. Це допомагає перемогти депресивні стани, допомагає бути здоровіше (психосоматика). Інший момент про посмішку. Багато хто майже рік не міг помсіхатися. Не всі можуть. Навіть м'язи відмовляються, ти це відчуваєш, як забуту навичку, як щось нове, що робить твоє тіло. Часто крива посмішка на одну сторону, бо в тобі ніби дві людини. Одна бореться, намагається вернути себе до нормального життя, працювати, гуляти, дивитися на зорі. Інша частина тебе вже ніколи не буде такою, як до війни, вона не посіхаєиься, вона болить, і буде боліти все життя. Але разом дві частини тебе - це ціле, як дуальність буття, Всесвіту. Посмішка - це дуже глибоко. Інколи. Всім кохання❤️ З Валентином. Несемо добро та тренуємо посмішку🥰, тримаємось, боремось.
-
Запрошено тільки Українців? Чи канадцям також модна приєднатися?
-
Ирочка, конечно можно.