Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
І ще порада: Коли приходите дивитися апартаменти, відразу кажіть менеджеру будинку чи лендлорду, що вам все подобається і просіть відразу на місці заповнити анкету, бо оскільки попит перевищує пропозицію , менеджер може здати ті апартаменти ще до того, як ви доїдете додому в роздумах. Плюс, майте на увазі, що не ви обираєте апартаменти, а власник/менеджер обирає хто буде в них жити, тому вмикайте увесь свій шарм і чарівність, і демонструйте платоспроможність усіма можливими способами
-
Пропоную об'єднати зусилля. Я можу організувати в Порт Алберні. Але тут є деякі нюнси (наприклад, я не маб прапора, і не організовувала, але хочу). Я зараз їду в Вікторію, можу кудись підійти
-
Я й кажу, емпатія. Зчитування.
-
Доречі, щодо посмішки. Є така гарна вправа, коли ви навмисне одягаєте посмішку, змушуючи організм повірити, що у вас все добре, вам гарно, ви щасливі. Це працює. Це допомагає перемогти депресивні стани, допомагає бути здоровіше (психосоматика). Інший момент про посмішку. Багато хто майже рік не міг помсіхатися. Не всі можуть. Навіть м'язи відмовляються, ти це відчуваєш, як забуту навичку, як щось нове, що робить твоє тіло. Часто крива посмішка на одну сторону, бо в тобі ніби дві людини. Одна бореться, намагається вернути себе до нормального життя, працювати, гуляти, дивитися на зорі. Інша частина тебе вже ніколи не буде такою, як до війни, вона не посіхаєиься, вона болить, і буде боліти все життя. Але разом дві частини тебе - це ціле, як дуальність буття, Всесвіту. Посмішка - це дуже глибоко. Інколи. Всім кохання❤️ З Валентином. Несемо добро та тренуємо посмішку🥰, тримаємось, боремось.
-
Запрошено тільки Українців? Чи канадцям також модна приєднатися?
-
Ирочка, конечно можно.
-
Paysend , wise transfer Але майте на увазі, якщо відправляти з кредитною карти то додатково знімуть комісію як за використання готівки
-
Ще варіант, знайти серед знайомих кому потрібні грн там а cad тут...
-
а по ібану кинути можна?