Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
а по ібану кинути можна?
-
можу допомогти з 15 до 16 якщо буде треба
-
Свяжитесь с банком (идеально до окончания банковского дня, но можно до 72 часов), и попросите их reverse the charges. Если это кредитный счёт, вам должно повезти.
-
Добрый день. Есть здесь кто-то кто будет подаватся на программе иммиграции от ВС для полуквалифицированных рабочих (хаускипинг, производство продуктов, прачечная)? Где искали работу что б подходила под NOC перечисление в программе? Мы столкнулись с проблемой на этом этапе, работы есть, а вот подходящую позицию в документах написать не могут. Буду благодарна любому ответу!
-
Шановні, вітаю! Є квартира в дуже гарному районі Вікторіі на Fort Street поруч з Oak Bay avenue. Двоповерхова з двома спальнями. Непоганий варіант для 3-4х людей. Повністю мебльована. Є все для життя. Від виделок до швабр та пилососів. Вся комуналка включена. Інтернет та кабельне також в ціні. Можна з тваринами! У нас договір оренди до кінця квітня!! Однак ми знайшли інший довгостроковий варіант й нам треба переізжати на початку березня. Тобто є можливість пожити там 2 місяці! Ідеальний варіант для новоприбулих. Вартість - 3200 дол на місяць. Я готовий 300-400 за перший місяць компенсувати з власних коштів. Тому що дуже треба переіхати на нову квартиру.
-
Доброго дня. Э питания з приводу інсуліну для діабетиків. Чи треба його купляти самостійно, чи є якась програма і ліки видать безкоштовно? Якщо хтось має досвід і знає як працює ця система, буду вдячна якщо відгукнетесь. Запитую не для себе, а для знайомої людини яка планує переізджати до Канади, але хвилюється з цього приводу.
-
-
Доброго дня, зараз знаходжуся в м. Вікторія, терміново потрібна робота, але без знання мови, пробувала через сайти, але там потрібний великий рівень знання мови, може хтось зможе допомогти , це може бути прибирання в готелі, чи миття посуду, буду дуже вдячна, всім гарного дня.
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, чи знаєте україно/російськомовного офтальмолога у Вікторії або в містах поряд? Дякую🙏
-
😒 блін, чого ж я так пізно все дізнаюсь... Я слоупок.
-
Зазвичай там постять роботу котра потребує мінімальні знання англійської