Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Шановні, вітаю! Є квартира в дуже гарному районі Вікторіі на Fort Street поруч з Oak Bay avenue. Двоповерхова з двома спальнями. Непоганий варіант для 3-4х людей. Повністю мебльована. Є все для життя. Від виделок до швабр та пилососів. Вся комуналка включена. Інтернет та кабельне також в ціні. Можна з тваринами! У нас договір оренди до кінця квітня!! Однак ми знайшли інший довгостроковий варіант й нам треба переізжати на початку березня. Тобто є можливість пожити там 2 місяці! Ідеальний варіант для новоприбулих. Вартість - 3200 дол на місяць. Я готовий 300-400 за перший місяць компенсувати з власних коштів. Тому що дуже треба переіхати на нову квартиру.
-
Доброго дня. Э питания з приводу інсуліну для діабетиків. Чи треба його купляти самостійно, чи є якась програма і ліки видать безкоштовно? Якщо хтось має досвід і знає як працює ця система, буду вдячна якщо відгукнетесь. Запитую не для себе, а для знайомої людини яка планує переізджати до Канади, але хвилюється з цього приводу.
-
-
Доброго дня, зараз знаходжуся в м. Вікторія, терміново потрібна робота, але без знання мови, пробувала через сайти, але там потрібний великий рівень знання мови, може хтось зможе допомогти , це може бути прибирання в готелі, чи миття посуду, буду дуже вдячна, всім гарного дня.
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, чи знаєте україно/російськомовного офтальмолога у Вікторії або в містах поряд? Дякую🙏
-
😒 блін, чого ж я так пізно все дізнаюсь... Я слоупок.
-
Зазвичай там постять роботу котра потребує мінімальні знання англійської
-
Якраз сьоґодні Спеціальний ярмарок вакансій для українських новоприбулих 15 лютого з 15.00 до 17.00 в УКЦ. Там і перекладачів-волонтерів надають. Що правда не знаю прекладачів тільки на ярмарок, чи на роботу будуть також ходити з новоприбулими. www.facebook.com/groups/882716469595817
-
Спробуйте пошук на uk.ukrainehelpvi.ca/jobs-2/
-
Був на ярмарку , в двох компаніях по будівництву можна і без мови ! А якщо є опит то можна і мати більше ніж мінімально , в готельно ресторанній сфері сказали що на літо мову підівчити тоді можна поки без мови ні , тому бажаю вам успіхів , хто шукає той знаходить таки , хто у вікторії можете ще вспіти на ярмарок!
-
Доброго дня!Сьогодні на ярмарку вакансій були представники з університету.Вони наймають прибиральників, без мови також.Їм дійсно потрібні працівники.Працівниця з Хорватії просила, щоб усі, кому потрібна робота, зверталися.Зверху її ім'я і телефон. Але по українськи вона знає лише пару слів.Можливо вам хтось допоможе з цим.Або можна написати на ел.пошту.Спробуйте.Позиція називається houskeeping(хаускипинг).Якщо вам нікому допомогти з цим, пишіть мені.Спробуємо разом
-
Поддерживаю! Консультанты четко объясняли требования, отвечали на вопросы. Это напомнило мне первое посещение, когда украинский центр помогал с документами и можно было оформить все самое необходимое в одном месте за 10 минут. Спасибо большое. Я нечаянно познакомилась с Димой, который ненавязчиво помог мне с переводом, провел меня по всем представителям компаний, задавая вопросы лучше чем это бы сделала я!😁
-
Доброго вечора усім.Підскажіть,може хтось знає,потрібно зробити флюроографію та пройти пульманолога.В якій поліклініці це можна зробити і чи це платно чи безкоштовно?
-
Дякую усім, хто сьогодні взяв участь у ярмарку і як учасники, і як волонтери. Почула багато хороших відгуків від присутніх роботодавців, а це означає, що вони більш охоче найматимуть українських новоприбулих. Це чудовий результат, який доводить, що разом українці можуть гори звернути. Дякую за командну роботу, підтримку і єдність 💙💛