Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Murzik X
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Э питания з приводу інсуліну для діабетиків. Чи треба його купляти самостійно, чи є якась програма і ліки видать безкоштовно? Якщо хтось має досвід і знає як працює ця система, буду вдячна якщо відгукнетесь. Запитую не для себе, а для знайомої людини яка планує переізджати до Канади, але хвилюється з цього приводу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть будь-ласка, чи є тут люди які знайшли роботу в Вікторії без знання мови? Де саме був пошук через сайти, чи через знайомих? Дуже потрібна робота, але самостійно поки що не виходить її знайти... Буду вдячна за пораду, та відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5962088997T Offline
    t5962088997T Offline
    35112
    wrote on last edited by
    Доброго дня, зараз знаходжуся в м. Вікторія, терміново потрібна робота, але без знання мови, пробувала через сайти, але там потрібний великий рівень знання мови, може хтось зможе допомогти , це може бути прибирання в готелі, чи миття посуду, буду дуже вдячна, всім гарного дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t734181866T Offline
    t734181866T Offline
    Альона Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, чи знаєте україно/російськомовного офтальмолога у Вікторії або в містах поряд? Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t382518795T Offline
    t382518795T Offline
    Дьяволёнок Люцифер
    wrote on last edited by
    😒 блін, чого ж я так пізно все дізнаюсь... Я слоупок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Bartash
    wrote on last edited by
    Зазвичай там постять роботу котра потребує мінімальні знання англійської
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    Якраз сьоґодні Спеціальний ярмарок вакансій для українських новоприбулих 15 лютого з 15.00 до 17.00 в УКЦ. Там і перекладачів-волонтерів надають. Що правда не знаю прекладачів тільки на ярмарок, чи на роботу будуть також ходити з новоприбулими. www.facebook.com/groups/882716469595817
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Bartash
    wrote on last edited by
    Спробуйте пошук на uk.ukrainehelpvi.ca/jobs-2/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бодік
    wrote on last edited by
    Був на ярмарку , в двох компаніях по будівництву можна і без мови ! А якщо є опит то можна і мати більше ніж мінімально , в готельно ресторанній сфері сказали що на літо мову підівчити тоді можна поки без мови ні , тому бажаю вам успіхів , хто шукає той знаходить таки , хто у вікторії можете ще вспіти на ярмарок!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бодік
    wrote on last edited by
    І доречі спасибі всім хто допомагає з Перекладом , в моєму ж випадку Інні щераз дякую і Дарії також ! Ну і всім хто задіяний дякую )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5239664241T Offline
    t5239664241T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня!Сьогодні на ярмарку вакансій були представники з університету.Вони наймають прибиральників, без мови також.Їм дійсно потрібні працівники.Працівниця з Хорватії просила, щоб усі, кому потрібна робота, зверталися.Зверху її ім'я і телефон. Але по українськи вона знає лише пару слів.Можливо вам хтось допоможе з цим.Або можна написати на ел.пошту.Спробуйте.Позиція називається houskeeping(хаускипинг).Якщо вам нікому допомогти з цим, пишіть мені.Спробуємо разом
    1 Reply Last reply
    0
  • t755943171T Offline
    t755943171T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    Сьогодні була на ярмарку вакансій в Українському культурному центрі. Все було організовано на високому рівні. Хочу висловити свою вдячність організаторам та волонтерам!!! Дуже вам вдячна за вашу допомогу!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t660025408T Offline
    t660025408T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Поддерживаю! Консультанты четко объясняли требования, отвечали на вопросы. Это напомнило мне первое посещение, когда украинский центр помогал с документами и можно было оформить все самое необходимое в одном месте за 10 минут. Спасибо большое. Я нечаянно познакомилась с Димой, который ненавязчиво помог мне с переводом, провел меня по всем представителям компаний, задавая вопросы лучше чем это бы сделала я!😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Babenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора усім.Підскажіть,може хтось знає,потрібно зробити флюроографію та пройти пульманолога.В якій поліклініці це можна зробити і чи це платно чи безкоштовно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t687857492T Offline
    t687857492T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    Дякую організаторам за вдалий захід, підтримку та можливості! Для ньюкамерів це дійсно важливо. Всім удачі в реальному працевлаштуванні 👍💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Дякую усім, хто сьогодні взяв участь у ярмарку і як учасники, і як волонтери. Почула багато хороших відгуків від присутніх роботодавців, а це означає, що вони більш охоче найматимуть українських новоприбулих. Це чудовий результат, який доводить, що разом українці можуть гори звернути. Дякую за командну роботу, підтримку і єдність 💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t687857492T Offline
    t687857492T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    Даша, частіше нагадуй роботодавцям про таких класних, роботящих українців як МИ через подібні івенти😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Хто волонтерив, але не отримав від мене маленький сюрприз. Напишіть, будь ласка. )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    90, але не всі ще реєструвалися. По факту - більше 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley