Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Як варіант, але багато інших пропонують подібний сервіс. Хоча знайти між своїми буде найдешевший варіант
-
Small deliveries, pick ups and hauling service http://r.used.ca/classified-ad/32940999
-
Якщо у вас є права - можна рентувати Modo або U-Haul, якщо немає, то питайте в групі, може хтось зможе допомогти за оплату бензину та часу :) Modo не впевнена чи можна орендувати з українськими правами, може хтось інший підкаже. В них є більші машини яких достатньо для перевозки речей.
-
Цікаве питання... А якщо в Канаді лише в грудні і треба подавати українські доходи, то треба це робити по курсу грудня чи по середньому в році?
-
Привіт. Може, хтось зможе прапор Український передати поштою до Порт Алберні? Тут ніде нема. До 24 лютого не планую в Вікторію. А 24 лютого... Хочемо мати. Вже запланувала матеріали зробити, але думаю щодо заходу, як і що
-
Не здивуюсь, якщо це коштуватиме 500CAD
-
Вроде реально, просто будет стоить дороже
-
Буксировать на тросе запрещено. Можете купить абонемент в bcaa, там можно эвакуировать авто до 160 км, правда регистрация займет 48 часов
-
Всем доброго вечера, посоветуйте бухгалтера для подачи декларации
-
Я не дуже тут спец, але провізор сказала, що в них є за прескрипшеном, але я можу купити за повну суму без прескріпшена