Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Не здивуюсь, якщо це коштуватиме 500CAD
-
Понятненько, спасибо, будем думать.
-
Вроде реально, просто будет стоить дороже
-
Спасибо. А просто эвакуатор реально найти же на это расстояние?
-
Буксировать на тросе запрещено. Можете купить абонемент в bcaa, там можно эвакуировать авто до 160 км, правда регистрация займет 48 часов
-
Всем доброго вечера, посоветуйте бухгалтера для подачи декларации
-
Я не дуже тут спец, але провізор сказала, що в них є за прескрипшеном, але я можу купити за повну суму без прескріпшена
-
Якщо ви купували таблетки які продаються over the counter, що означає що вони не потребують рецепту, то в будь-якому випадку ви їх оплачуватимете самі, навіть якщо їх випише лікар, за дуже рідкісним виключенням.
-
Можливо в вашому випадку це як-раз було виключення) Але я вже декілька разів так намагалась купити навіть з prescription і мені сказали, що сорі, вони не покриваються. Але я досі продовжую питати кожен раз якщо нові ліки😄
-
540 🥲 Якщо комусь знадобиться))
-
На самом деле не дорого если учесть что от Нанаймо до Виктории 2 часа ехать. Я думал дороже будет
-
Добрий вечір. Підкажіть перевірені номери перевізників Вікторії. Ми переїжджаємо, а свого транспорту немає.
-
www.bcaa.com
-
Спасибо, уже зарегистрировали
-
Добрый вечер, подскажите где можно поменять украинские гривны на канадские доллары?
-
Дякую ще раз
-
Больница Саанич Пенинсула +1 250-544-7676 maps.app.goo.gl/3bvgT12bc44up3xD7?g_st=ic
-
Дякую
-
Неспециализированная больница Виктория +1 250-727-4212 maps.app.goo.gl/bf1WYLFH6SadVqSx7?g_st=ic
-
Підкажіть будь ласка які медичні установи можуть приймати вночі ?
9 Feb 2023, 06:38
6069/24088
about 4 hours ago