Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А як тоді з візою у Канаді продовжать?
-
Доброго дня.Є у групі хто отримав робочу візу на 3 роки, а заїхав через пів року.Ворк перміт дали до кінця візи, чи на 3 роки з дати заїзду?
-
Цікавить вакансія. Можна контакти, будь ласка? Дякую.
-
youtu.be/aw6H4Yxp7o0
-
Прошу о контактах в приват.
-
Коли ота виставка? Хто організатор? Ціль заходу?
-
УВАГА! Розшукуються творчі особистості, які б хотіли показати свої роботи в одній з галерей Вікторії на виставці присвяченій мистецтву створеному українцями. Якщо ви зацікавлені і готові надати готову роботу для виставки будь-ласка напишіть мені в приватні повідомлення. Включіть до повідомлення яким видом творчої діяльності ви займаєтесь, та прикріпіть фото робіт. Це можуть бути картини, вишивка, прикраси, статуетки або інші витвори мистецтва створені власноруч. Якщо вам необхідні матеріали для створення своєї роботи, будь-ласка напишіть мені список в особисті повідомлення якнайшвидше.
-
Друзі , всім доброго вечора. А ніхто випадково не їде завтра вранці здавати тест з англійської до Camosun College ?
-
Перукарі: Людмила - 380 (95) 338 60 68 . Працює в салоні Shear недалеко від Jubilee Hospital. instagram.com/trokhimenkoliudmila?igshid=YmMyMTA2M2Y= Нінель - 250-538-1114. Працює в салоні в районі Oak Bay www.facebook.com/ninel.balachiy Барбер Олексій - 236 508 3325 770 Fort, Чоловіча стрижка 16$ Усі троє у цьому році приїхали з України
-
Дякую за відповідь. То нс майбутне. Авто треба терміново і зараз(
-
Кридіт у ділерів дадуть. Потрібно тільки щоб працювали у Канаді на одному місці не меньш ніж 3 місяці. Ми так взяли.
-
Дяуцю. Я поширю на наших сторінках і групах в Фб. Якшо Рома хоче, можу відмітити його ФБ сторінку. Напишіть, як його знайти в ФБ
-
✌🏼