Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Кто без электричества в Ленгфорде?)
-
тоді вибачаюсь за дезінформацію, думав ще працює)
-
По этой карте у меня нет outage. Я уже смотрел
-
Outage map available online on bc hydro web site
-
Шкода... сподіваюсь до зранку все подагодять
-
А по факту весь район без электричества))
-
Тоді все добре !
-
Так то норм. Девайсы заряжены, фонарики есть, плита газовая. Всё ок. Интернет мобильный только с перебоями
-
Доброго дня шановні! Хто може дати вказівочку на те, щоб можна було відмити салон у машині, все в салоні. І приблизна ціна. Дякую
-
підскадіть будь ласка де модно зарееструватися на допомогу їжою
-
Just Google car detailing
-
Thanks for Help
-
Вітаю, громадо, якщо в чаті є люди які збираються до Thrift Foods, Sidney ( сказали чекають двох українців) можете писати мені, дам поради та відповім на різні питання.
-
Доброго дня. Друзі, роблю пост на роковини повномасштабного вторгнення. Я не хочу використовувати слово р..сія, хочу написати московія. Як би ви написали англіцською? Як краще, зрозуміліше? Поки тільки moskow йде на ум.
-
moskovia 🤷🏼♀️
-
‼️Потрібна модель на зачіску, сьогодні на 14:30 чи 15:00. Волосся до лопаток, можна трішки нижче😊 Пишіть в особисті повідомлення🫶🏻
-
Доброго дня! Питания. Чи є в когось контакти людини чи організації яка займається оформленням податкової декларації.
-
Доброго дня! Чи є серед вас фармацевти, хто розпочав процес легалізації документів у Британській Колумбіі(document evaluation)?
-
кто-нибудь покупал уже манку ? ее вообще нигде нет. гречку тоже найти не возможно
-
Red burn, fig deli, bulk barn
9 Feb 2023, 06:38
6184/24069
about an hour ago