Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Для новоприбулих кому потрібні меблі
-
Queen size mattress and box 7786760087
-
Добрий день! Шукаємо однокімнатну квартиру на довготривалий строк оренди Нас двоє, сімейна пара, без шкідливих звичок, я в процесі отримання джоб офферу від British Columbia Ferries, але то тільки по прильоту, коли буде ворк перміт Бажано з паркувальним місцем.
-
Шановні, вітаю! Є квартира в дуже гарному районі Вікторіі на Fort Street поруч з Oak Bay avenue. Двоповерхова з двома спальнями. Непоганий варіант для 3-4х людей. Повністю мебльована. Є все для життя. Від виделок до швабр та пилососів. Вся комуналка включена. Інтернет та кабельне також в ціні. Можна з тваринами! У нас договір оренди до кінця квітня!! Однак ми знайшли інший довгостроковий варіант й нам треба переізжати на початку березня. Тобто є можливість пожити там 2 місяці! Ідеальний варіант для новоприбулих. Вартість - 3200 дол на місяць. Я готовий 400-500 за перший місяць компенсувати з власних коштів. Тому що дуже треба переіхати на нову квартиру.
-
Напиши в приват
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка. В України син відвідував тхеквандо. Йому дуже подобалося. Хочу відновити заняття. Шукаю вчителя у Вікторії (бажанл Ленгфорд чи Колвуд). Донька відвідала одне заняття з гімнастики та зламала ногу, тому шукаю вчителя за рекомендаціями. Дякую
-
Потрібна дівчина/хлопець на віддалену роботу на канадську компанію Можливо також з України, якщо у вас є варіанти Англійська В2+ та гарні навички спілкування з людьми Зарплата в CAD навіть на умовах найму з України В приват, будь ласка
-
Написала у приват
-
Нічого не прийшло) Спробуй ще
-
Алекс… какие у вас необычайно разнообразные интересы…
-
Не стесняйтесь, приложите фото маникюра 🥰