Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Алекс… какие у вас необычайно разнообразные интересы…
-
Не стесняйтесь, приложите фото маникюра 🥰
-
одежды
-
спасибо большое
-
Тут жінка з Латвії має ательє і у неї є хімчистка
-
Спасибо большое, я умею пользоваться поисковиком, хотелось бы узнать был ли у кого личный опыт и остались ли довольны?
-
Алекс, а может вы и про перманентный макияж знаете? Или хотя бы кто тату делает, они тоже в теме наверняка.
-
Тут так часто помогают и отвечают 😂
-
Всім привіт. Сьогодні ввечері їду машиною з Ванкувера до Вікторії завтра так само назад. Можу взяти попутників:) Є 4 місця.
-
Всім привіт, родиною прибуваємо до острову 1 го березня, маємо тимчасове орендоване житло, але шукаємо постійне. буду рада новим знайомствам та порадам! Ми із Запоріжжя, маємо сина 5 рочків та йорка песика 😊
-
Радо вітаю! Куди саме на острів прямуєте?
-
через Нонаймо у Вікторію.
-
Привіт) Скажіть, будь ласка, чи можливо вступити в коледж в Канаді з нашим українським атестатом за 11 клас? 🇺🇦🇨🇦 Якщо хтось стикався із цим, що для цього потрібно.📚🗒️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/applying-school-international-student.html
-
Розумiю що high school не так просто закiнчити, очень сомневаюсь что получится. Думаю как подстраховаться, может быть закончить 11 класс онлайн и получить украинский аттестат. Буду рада советам, спасибо)
-
Для вступу в коледж або університет треба здати англійську академік на 6. Або взяти в цьому голеджі мовні курси та після них поступити. Візьміть до уваги що поки ви не маєте ПР ви Інтернешнл ст‘юдент й оплата більша. Зайдіть на любий сайт навчального закладу та подивіться умови.
-
Хоча у той же час, студент, який закінчив хоча б коледж, це вже гарантований PR…
-
В цій країні реально майже все. Є студенти, які ідуть у коледж і у 40+ Без PR буде повна вартість навчання та academic IELTS
-
Каким образом колледж гарантирует ПР?
-
Ви не чули, що після закінчення коледжу у кожного зелений світ на отримання PR?) Nice
9 Feb 2023, 06:38
6319/24069
about an hour ago