Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Мені не потрібно) Можу тільки паспорт через тепер вже менше ніж 3 роки Я просто пояснив, що студенти гарантовано отримають PR при бажанні та дотриманні процедури і цей стрім простійший чим Skilled worker, який потребує верифікації WES, 5 років робочої історії за основною спеціальністю та в моєму випадку ще провінціальної номінації І якось дивно читати, що у студента, який отримав канадський диплом може виникнути проблема з job offer і йому пряма дорога до Маку)
-
До Вікторії
-
Просто ваше повідомлення сприймається так, ніби після отримання диплому канадського коледжу можна відразу подаватися на PR, а це не так. Тут багато іноземних студентів і багато з них залишають країну після отримання диплому, бо для того щоб залишитися в країні ім потрібен ворк перміт, а для отримання ворк перміту - джоб офер, а оскільки щоб дати ім джоб офер компанія маж пройти певні процедури, оскільки вона наймаж іноземного працівника без дозволу на роботу в Канаді, то не всі компанії це роблять;
-
Доброго ранку! Запрошуємо відвідати цієї суботи безкоштовний майстер-клас, який познайомить вас із культурою перших канадських народностей та особливостями української вишивки. Під час майстер-класу учасники виготовлять традиційну для народів Саліш підвіску у вигляді весла із жовтого кедра, що є символом спільності та згуртованості, та прикрасять її українськими або іншими візерунками. ⁉ Коли: субота, 4 березня 2023 р. Час: 10:00 – 12:00 ⁉ Де: Український культурний центр, Вікторія ✅ Запрошені митці: Галина Макаренко та Ділан Томас ☝️ Реєстрація обов'язкова. Будь-ласка, зареєструйтесь до 2 березня за посиланням www.constructionfoundation.ca/we-workshops/ Переклад українською мовою 🇺🇦 буде доступний під час семінару. Захід проводиться у межах програми Welcome Exchange, яка підтримується урядом Канади.
-
І то є правда - таки випадки непоодинокі, і скоріше тенденція, ібо єкономіці для незанепаду потрібно що ? Правильно - дешева некваліфікована робоча сила. І для BC це найбільш актуально. Так що у робітника на будівництві якби шансів на ПР навіть більше не було. Так що навчання хоч і світ, але новоприбулих - тьма.
-
друзья, подскажите. Мы собираемся арендовать квартиру и просят внести секьюрити депозит (половина от месячной суммы). Как тут это вообще происходит? Мы сначала должны подписать соглашение об аренде а потом внести? потому что о соглашении что-то молчат))
-
я это теоретически понимаю. Поэтому и спрашиваю у кого какой опыт на сегодняшний день, потому что о соглашении лендлорд промолчал. Интересует именно практика у ньюкамеров
-
ну такой вариант, да, нормально
-
но здесь надо понимать, что договор аренды может пригодится если подавать на субсидии по оплате жилья.
-
дети сняли комнату в большом доме на 4 день как прибыли, саанич, ничего не подписывали, заплатили предоплату сразу(650) , въехали через 2 недели. все ок
-
Я б не платила депозит поки ви не маєте договору. Депозит можна заплатити в той же момент коли підписуєте договір. Без договору ви не захищені, вас в будь-який момент можуть вигнати з хати без попередження і порушувати ваші права як тенанта. Плюс це мутна тема, бо ви можете бути задіяні в ухилянні від сплати податку вашим лендлордом.
-
2280 Amity Dr Будьте обережні, хазяйка мила та привітна. Заселяє без договору. Ми мали поганий досвід. Дійсно без договору ви не захищені. Орендну плату хазяйка змінювала кожний тиждень. Друзям депозіт не повернула. Лазила по кімнаті у шафах, вимикала опалення, читала та не віддавала листи.