Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нужна кому бесплатная мебель?
-
Кому потрібний двоспальний матрац?
-
Я вам точно не скажу как это работает. Есть оплачиваемые sick days на которые по моему не нужно подтверждение от врача. Для всего остального по моему нужна справка, но я не помню для чего. Я просто на payroll давно уже не работал
-
а в больнице просить больничный как у нас нет? это нужно на работе просить?
-
Есть sick days при работе на payroll, но их немного
-
скажите а в Канаде есть больничные по уходу за ребенком?если ребенок заболел
-
Зависит. Поговорите со своим супервайзером. Это очень зависит от трудового договора, который у вас подписан, и от условий конкретного предприятия. Doctors note обычно платное удовольствие, и в большинстве случаев не нужно.
-
Це залежить від роботодавця. Може бути різна кількість лікарняних днів, може бути лікарняний по догляду за членами родини, так само як і оплата за такі дні Ліпше зі своїм менеджером/супервайзером поспілкуватися.
-
Подскажите кто знает куда можно выбросить мебель??? Камоды столы и т д
-
Написав в приват.
-
recycling of furniture and construction waste is not free maps.app.goo.gl/ku2NYac3Uj3qbnBJ8 ellicerecycle.com
-
Підкажіть, будь ласка, ми поміняли адресу, як можна поміняти адресу медичної страховки може хтось змінював адресу.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/managing-your-msp-account/moving-within-bc
-
привіт. друзі, є доступні апартаменти для ренту 1 та 2 бедрумні, район Oak bay ave. Пишіть може кого зацікавить
-
вони форму заповнили?
-
Не знаю)) Але новоприбулі з Парксвіля мають Інформацію про онлайн уроки. Я відправляла💪🏻
-
Вааау, як круто😍😍😍
-
Видати так, базовий інструмент для першого дня, а відшкодувати ні. Мій консультант довго вибачився що не встиг з допомогою коли працював на констракшені у Ванкувері, але сказав як тільки буде потрібно знову, то одразу до мене
-
4 рочки зарано?
-
Думаю треба прийти в неділю і спробувати/спитати в дирегента.
9 Feb 2023, 06:38
6462/23894
13 minutes ago