Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Health unit вашого району.
-
подскажите пожалуйста на весенние каникулы кто куда отводит детей?
-
Если нет няни, то в лагерь . 280$ за неделю в Chrystal pool я заплатила ещё в январе. Точнее, не за неделю, а за 5 дней.
-
подскажите пожалуйста их адрес или контакт
-
Добридень. Хочу запитати, попереду весняні канікули у школі та напевно у садочку. А я працюю, тепер у розгубленості тому що нема з ким залишати дітей. Може якісь дитячі табори на час весняних канікул? Що б можна було перед роботою заводити дітей, а потім забирати?! Хтось може знає?!
-
Проблема може бути в тому, щоб було місце, бо до канікул залишилось 2 тижні.
-
Дитячих таборів на період весняних канікул є безліч, на будь-який смак і гаманець. Можете почати з вашого району, школи, де вам ближче. Як правило є різні кемпи в recreational centres, якщо є якийсь поруч вас. Ціна кемпів буде різнитись, але розраховуйте на щось в межах 150-200 дол/тиждень
-
Друзі, маленьке нагадування🙌🏻 Чекаємо на Вас Сьогоді на Meet&Greet в The Salvation Army Citadel (4030 Douglas St, Victoria, BC V8X 5J6) ⏰5pm-7pm До зустрічі❤️
-
Админ… самые быстрые успеют и вареников поесть, и сметаной отовариться…
-
Пригощаєте?
-
И багажник игрушек затарить😂
-
Доброго вечора а якщо я працюю то треба подавати налоги? Я розумію що роботодавець платить за мене налоги і нічого мені окремо не треба, так?
-
Якщо є бажання взяти участь, приходьте завтра. На місці буде допреєстрація. Матеріалів і місця вистачить
-
реєстрація вже зачинена
-
Треба все одно Навіть якщо не працюєте
-
Нужно подавать в любом случае. В добавок есть вероятность получить tax return
-
А для тих хто не працює , хто дає форму Т4? Бо працюючим дає роботодавець, а непрацюючим?
-
Якщо ви не отримували дохід зовсім, то ви у декларації вказуєте 0. Якщо працювали за чек, чи кеш то вказуєте суму цього доходу у декларації, Т4 для цього не потрібна.
-
Она не нужна для того чтоб задекларировать доход. Теоретически
-
Отримувала допомогу від БС. Потрібно вказувати?
9 Feb 2023, 06:38
6487/24050
about an hour ago