Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Трохи роботи вам у стрічку, кому цікаво.. www.crd.bc.ca/about/careers/current-opportunities
-
Друзі, хто цікавився роботою в дитячому садочку? 📌Є вакансія асистент визователя📌 - Повний робочий день - Ленгфорд - Хоча б мінімально-середня англійська повинна бути - готовність пройти курс First Aid - якщо маєте освіту вихователя/вчителя або досвід роботи з дітьми За додатковими деталями пишіть мені в особисті повідомлення☝🏻
-
@eddiebroccoli може вам буде цікаво
-
Привет! Кто нибудь брал в аренду машину на месяц-два? Поделитесь опытом. Спасибо
-
Доброго дня. Є два крісла, дуже комфортні. Якщо комусь потрібно, можно приїхати та забрати безкоштовно. Ми знаходимось в Downtown (сьогодні чи завтра).
-
Всем Добрый день, может кто-то собирается лететь в Европу в этом месяце? Надо передать документы
-
(250) 885-2551 Royal Bay Dog Grooming. Я ще там не була, не можу сказати чи добре чи ні, але бачила, що Грумер українка))
-
🔴ТЕРМІНОВО🔴 ПОТРІБНI ВОЛОНТЕРИ, які будуть дивитися за дітками на Tax Clinic event. 📅11 березня (субота), з 10am до 6:00pm (якщо можете не цілий день - це ок) 📍Де? Український культурний центр 3277 Douglas St, Victoria, BC V8Z 3K9 🍽Снеки, кава та приємна компанії протягом дня ✏️Нічого складного чи особливого:) Малювання, якісь пазли, іграшки, придивитись за дитиною, поки батьки спілкуються з бухгалтером. ДУЖЕ СПОДІВАЄМОСЯ НА ВАШЕ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!💪🏻 Записатись/задати питання можна в особисті повідомлення.
-
Кому потрібне працевлаштування? Кажуть, що с сертифікатами допоможуть. Резюме ТІЛЬКИ НА email: [email protected].
-
www.facebook.com/groups/VictoriaBCBuyAndSell/permalink/3431645677152146/?sale_post_id=3431645677152146&mibextid=Nif5oz
-
я думаю, що базові слова ви знаєте, наприклад документи, дпринесіть з собою всі документи що маєте, секретар вибере потрібні їй