Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Wise + p2p Binance. Приблизно так: 100 CAD = 2734 грн
-
з урахуванням двух конвертацій
-
25,65
-
6 років моєї співпраці з ними, сотні операції, жодних ексцесів. а в чому ризики? блокували рахунок комусь?
-
читала про wise відгуки, ризики має в відгуках
-
дякую, вже даже отримала (я від себе собі відправляла)
-
дякую, можливо теж скористуюсь іншим разом
-
вони дуже скурпулезі. одна неправильна літера, і гроші не дійдуть, але повернуться на Ваш рахунок! добре, я Вас вмовляти не буду, тільки поділився своїм досвідом
-
через кожен другий відгук платежі не доходили
-
Ще варіант, шукайте кому треба гроші тут - та обмінюйтесь...
-
PayPal
-
в CIBC не підтягує Україну
-
А можливо якось перерахувати с картки на картку, як в України? Наприклад, зайти у додаток свого банку у Канаді, та перерахувати на картку в Україні без додаткових програм?
-
Якщо можливо, чому тоді використовують інші програми, як PayPal or wise? Можливо дешевле?
-
А який банк підтягує?
-
Дякую
-
У Нанаймо є така чудова родина Руденко Міллер, яка дуже допомагає українським біженцям. Нам пощастило зустріти цю родину. Тепер вони допомагають нам повніше ознайомитися з канадськими законами. Так-так, нам просто не повернули заставу за житло і тепер шукають, як цього не робити. Навіть після того, як вони письмово запевнили, що претензій до нас не мають. Але ближче до терміну повернення вирішили, що саме завдяки нам до кінця року в бюджеті може залишитися на 2400 KD, що за 3 тижні перебування борг за електроенергію становить майже 400 KD, незважаючи те, що нас запевняли, що навіть 150 – це багато. Зараз ми через суд намагаємося повернути гроші, а щоб їх не повернути, подали зустрічний позов. Так, нам дуже потрібні гроші, ми велика сім'я, у нас троє маленьких дітей віком до 7 років, а в Канаду ми приїхали лише з необхідними речами... Я впевнений, що все це відбувається з однієї причини, т.к. вони росіяни і свою ненависть до українців виявляють саме таким чином.. Але вони просто не знають, що Україна переможе!
-
Лиш Visa, як я розумію. Навіть зарплатна картка Visa приймає, в перерахунку на гривні відразу
-
Я викристовую Visa Direct. Зараз без комісій, кидаю гроші між картками Visa без проблем. TD Bank
-
Скільки коштує така транзакція? Чи беруть fee за користування готівкою під час переказу? Чи вигідний курс конвертації в порівнянні з іншими сервісами ?
9 Feb 2023, 06:38
6662/23996
about 3 hours ago