Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
У fig deli є
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Ні, впливає тільки вік (у Експрес Ентрі, по BC PNP нема вимоги), рівень мови Англ. Чи франц., досвід роботи, освіта, регіон проживання (по BC PNP), наявність родичів в Канаді теж дає бали по ЕЕ
-
Повний опис Все чітко Ми отримали PR взагалі знаходячись тільки в Україні і ні разу до цього не бувши в Канаді Звертайтесь)
-
Не всі Дуже багато прямих до Ванкувера
-
А ще обовязково порівнюйте ціни на квитки в один кінець та туди-назад. Я кожного дня бронюю квитки для клієнтів й сьогодні замість $2000 one way - ми купили return за $1400. На рівному місці економія $600. Дату квитка назад можна поставити будь яку. Й просто забути про його існування)
-
Або низькі ціні через Монреаль
-
Я летів з Афін Є Франкфурт Стамбул Рим
-
А ще я чув що з візою канадською можна через Мексику без транзитної візи летіти, наче так також дешевше виходить.
-
Just in case Треба пам’ятати, що wp робиться у першому аєропорту Канади та займає щонайменше 1-2 години (бо велика черга може бути), тому рейс Торонто-Ванкувер треба дивитись 3+ годин на пересадку. Бо в мене так знайомий ледве не пропустив посадку😅