Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Покажи 😅
-
У мене вже є ескіз
-
Хто ще з присутніх був на вечірці? Як вам? Ще раз величезна подяка 👏👏👏 організаторам заходу!!! Окреме величезне СПАСИБІ всім музикантам!!! Ви неймовірні і просто крутезні!!! Чекаємо наступного разу!
-
Тааак я вчора була 😍😍😍 Дуже сподобалося. Чекаю вже на наступну вечірку . Гарна музика, весела компанія та можливість поспілкуватися один з одним у невимушеній атмосфері. Дякую організаторам за таку можливість ❤️
-
Доброго дня, зареєструвалася сьогодні на майстер-клас по розпису писанки і не зберегла інформацію про локацію і на котру годину🫣 і пост зараз цей знайти не можу. Може хто пам’ятає інфу про цей захід?
-
А на другой руке - портрет админа.
-
Дякую)
-
В аеропорту ванкувера є організація Succes, знаходяться навпроти чекінів на інтернаціональні рейси. Можуть дати житло на певний термін. - Такого варіанту те шо йому в Вікторію бігати тре буде і це дороговато. + Такого варіанту це те шо у Вікторії по факту не дешевше ніж у Великому Ванкувері, тому можна залишитися тут.
-
Вже Сьогоді🤩 West Shore Food Share (Langford, Colwood, Metchosin, Sooke) ✏️Де? Metchosin Community Hall, 4401 William Head Rd, Victoria, BC V9C 3Z3 ✏️Коли? Понеділок (сьогодні), 20 березня, 3:30-4:30pm Чекаємо на Вас😊 Зареєструватися: forms.gle/ng6psSgkFD1fuRJT7
-
ukrainehelpvi.ca/job-dashboard/ Робота шукає людину
-
Добрий день, спільното Пошукав у чаті інструкторів з водіння на острові, знайшов це (250) 216-7857 Jussif. Класний інструктор і можна взяти машину на роуд тест Не підкажете, які ціни?