Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Figs deli
-
Может кому-то подойдет. Гречка почти в любом магазине
-
Thrifty foods
-
я би в поліцію звернувся, а спочатку зняв на відео її поведінку.
-
Добрий вечір! З 26 березня (вже цієї неділі) звільняється дві кімнати у приватному трьохкімнатному будинку. Вартість проживання в одній кімнаті 900$ плюс комунальні. В одній з трьох кімнат живе сім'я українців (чоловік з дружиною). Будинок знаходиться за адресою 4109 Cortez Pl. ☝Хороший і порядний власник будинку. Якщо є бажаючі - пишіть, допоможемо з поселенням🤗
-
Как вам в лс написать?
-
Добрий день , скажіть будь ласка хто прилетів блищим часом. Чи потрібно заповнювати arivecan та як на рахунок тестів на COVID-19? Вдячна за відповідь
-
Доброго часу. Ні, нічого з цього не потрібно
-
Єдине шо можу сказати, я заповнив там декларацію і це заощадило мені купу часу через що я ворк перміт забрав за 15 хв, а після мене черга була кілометрова. Тому раджу заповнити там дані, гірше не буде.
-
По почкам можно после урока для профилактики значит)
-
як його ватність зараз проявляється? Я до чого, може людина вже живе в Канаді років 10, да, не пощастило народився руським... але взагалі він покинув свою батьківщину може тому що не підтримував ії політики...
-
Добрый вечер, подскажите где можно получить бесплатно одежду, обувь для украинцев? Больше интересует обувь 37 размер, женские. Приехала в зимний период, есть одни кроссовки и то которые скоро развалятся. Или где можно недорогие купить?
-
Так щоб знайти за розміром навряд чи вийде. Бо може бути може ні. 1)На маркетплейсі подивіться. 2)Тrifti це секонд хенд, можна купити. 3) Можна взяти безкоштовний талон не пам'ятаю на яку суму точно в Salvation Army на одяг в цей самий Trifti. 4)Часом щось донатять в церкві Св. Миколая ( залежить чи буде такий розмір і наявності). 5)На зустрічі Meet and Greet часом є теж одяг ( але це все ж таки не знати чи буде розмір). 6) Група в фейсбуці UHVI де теж донатять речі. 7) Walmart щось дешеве або Winners теж можна знайти.
-
Можна сходити у Value Village, там багато взуття і не дорого)