Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    В Церкві St.Nicholas на 8
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10c0948acaf22a1ffc61-volunteers Дівчата, хлопці! Приходьте! Особливо- хто недавно приїхав! Чудова нагода познайомитися з цікавими людьми з найрізніших (і найрідніших) куточків України! Козаки на вареники особливо потрібні - бо там потрібна сила💪- на розкатку тіста ! Приходьте! Буде цікаво! (І розкажу по секрету тим, хто ще не був- голодними звідти нікого не відпускають🤫)
    1 Reply Last reply
    0
  • t520383009T Offline
    t520383009T Offline
    Anastasiia Konstantynova
    wrote on last edited by
    🔴Друзі, будь ласка, заповніть опитування для ICA. Це дуже важливо для них та для майбутньої допомоги для українців🔴 🔻Опитування для хостів (попросіть, будь ласка, свою хост фемілі зробити це): questionnaire.simplesurvey.com/f/l/Hosts-of-Ukrainians 🔻Опитування для українців, які проживають у хостів:  questionnaire.simplesurvey.com/f/l/Ukrainians-living-with-host 🔻Опитування для лендлордів (Ваш орендодавець): questionnaire.simplesurvey.com/f/l/Landlords   Маєте питання? З радістю відповімо! ❗️Дедлайн - 31 березня. Ваша участь ВАЖЛИВА!
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Чудова Українська Католицька Церква Вікторії Дуже душевний отець Юрій! Православна теж є, але то хтось інший зможе підказати www.facebook.com/stnicholasvictoria?mibextid=ZbWKwL
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Це ж католицька? Я б ліпше до рідненької православної. Але дякую. Може, так теж можно. Вони святять пасочки? Бо хочеться саме душевного та духовного
    1 Reply Last reply
    0
  • t5221356533T Offline
    t5221356533T Offline
    Marija Kuranova
    wrote on last edited by
    а людей))))?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Так і буде:). Вже черга на пасочки:) Будемо пригощати людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    і паски і кошики будуть святити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    Православна церква у Вікторіі orthodoxcanada.ca/Victoria_BC_Saint_George_Ukrainian_Orthodox_Church_1957 Служба буде 15-ґо квітня о 10:00
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Та при чому тут кусаються😀? Я православна, тому мені хочеться в православну. А зайти можна до будь-якої. Для мене є різниця, мені важливо. Але знаю, що хороша церква, вже чула багато. Тут, в нашому селі, теж є гарні церкви з прекрасними людьми. Але то не те, що хочеться мати на найголовніше для мене свято. Ну якось так
    1 Reply Last reply
    0
  • t432678149T Offline
    t432678149T Offline
    Лиза Холодная
    wrote on last edited by
    А в католицькій церкві іншому Богу моляться?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    За бажанням😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Доброго дня!🙂 Хтось звертався до нотаріуса у Вікторії? Потрібно написати довіреність. Може є нотаріуси з України.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    От чому запитання про просто, коли служба в такій-то церкві, викликало такий ґвалт чи резонанс? Я поважаю кожну конфесію, не проти зайти в католицьку церкву, поважаю думки місцевих фьост нейшенс, які ставлять людей на рівні з усим живім, а не вищім, в них теж є логіка, вони теж вірять, теж Бог і Творець. І так далі, по всіх конфесіях, кожна має глибокі корені , історію і кожна має сенс. Але, з якогось переляку, я маю оправдовуватись, що хочеться зайти разочок саме в православну церкву, бо ж з дитинства мене водили саме в православну, і мені вона рідна. Ну, дівчата, якось просто нетактовно говорити іншій людині іти в інше місце, якщо вона хоче в інше😵‍💫:). Щодо католицької, то теж планувала (але що ж з тими вашими коментами, які так негативлять все і вся🫣). Ото спитала, так спитала😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Та де ж тут ґвалт? Я знаю про католицьку - відповіла Інша людина знає про православну- теж відповіла 🤷 В Україні свобода віросповідання, отже А все інше- люди просто собі спілкуються... Ґвалти були раніше: Про гречку , постіль та ікру на новий рік 😁 А тут- просто собі мирне спілкування🤷
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hunter
    wrote on last edited by
    Маша і шинку і крашенки. А от ґорілку отець Михайло не дозволяє святити. А як з цим ( ґорілкою ) у католицькій церкві ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Просто Тарас у нас- на гуморі І більшості людей це дуже навіть подобається
    1 Reply Last reply
    0
  • t444435554T Offline
    t444435554T Offline
    Маша Кейкеші
    wrote on last edited by
    Тут нема ніякого сарказму, @eddiebroccoli Коли відвідаєте службу саме в УКЦ- самі переконаєтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Там було вище про кусається:))) Ну таке, хочеться по ділу. За відповіді дякую. Хочу бути на двох вихідних. І побачити обидві церкви, звичайно. Якщо буде можливість
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Думаю, тут різанув трішки саме ваш коментар, що хочеться "свого, рідненького і душевного" , бо "це ж католицька". А дописи емоцій не передають, тож кожен прочитав, як прочитав ;) Тому жодного ґвалту, справді, кожен обирає своє. Є одна церква правславна, одна католицька. Далі вибір за кожним. Гарного святкування!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags