Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
То їх розібрали і нема, чи вони дорогі?
-
-
Полно Напиши в приват Или набери Расскажу С декабря бегаю
-
Так ты первый пургу и прогнал про сектантов, будто голову в Канаде застудил Поедь на фронт там где эти сектанты волонтерят и людей тысячами вывозят и никого не съели Там такое ляпнешь, в бороду сразу получишь
-
Є пару груп на Facebook, drop in soccer Victoria, щось таке.. В залежності від віку, досвіду можна знайти команду або просто pick up soccer. Доречі, за тиждень починається Power 7 сезон. Може хтось десь ще набирає в команду..
-
Dollar store в Bay center в Виктории я покупал вчера по 2 бакса. На самом нижнем этаже. В доллараме тоже можно глянуть
-
Я долго искала, и через интернет заказала только, шли они ко мне 2 месяца, за это время ч уже купила себе дорогой один, поэтому могу 2 маленьких адаптера по 5 баксов продать, фото скину после 9 вечера, когда буду дома
-
Ми купили у великому центрі де Walmarket в магазині валіз нам продавець розказав яку краще для комп’ютера і ми і взяли .
-
В четвер було в нього багато і це не саме у волмарті а в торговому центрі де волмарт там є магазин валіз
-
Воістину Воскрес!!!!
-
Ще одна цікава тема ☝️
-
Здається кімната на Queen’s Avenue, поруч з басейном Crystal pool з всіма зручностями. Кімната та будинок з новим ремонтом. Хоч і Downtown, але тихих та спокійний район, 10 хвилин ходьби до центру Вікторії, 5 хвилин до автобусних зупинок, транспортна розв‘язка в цій зоні чудова. Поруч Fairway market. Кімната мебльована, на кухні є ввесь набір кухонного приладдя. Здається кімната з 24 квітня. Кредитної історії не потрібно. Помісячна плата становить 1000$, комунальні послуги включено. Можу розказати ще детальніше, звертайтесь.