Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дуже Вам дякую, що відповіли ❤️🙏❤️
-
Я прилетіла в Едмонтон в минулий четвер, в 13:40, в 13:50 вже пригнула в таксі біля аеропорту. В 14:20 була в консульстві, в 14:22 паспорт дитини вже було подовжено😀 ніч в готелі в ранковий рейсом назад в Вікторію:) Одразу за мною прийшлі люди, але не багато, 3 сім‘ї. У мене все було дуже швидко. Попередньо, звісно, писала і дзвонила, уточнювала, чи можна поштою відправити, чи не плануються виїздні сесії? На що мені відповіли, що згідно чинного законодавства України - паспортні дії чиняться тільки за особистої присутності. Моїй дитині 5 років, тож їй не потрібно було бути присутньою (може бути один з батьків чи законних представників)
-
Привіт!👋 Я знаю, що вже не перша пишу:) Але можливо хтось ще не знайшов свого майстра. 😁 Пропоную,послуги майстра манікюра. Матеріали з України:) Працювала майстром манікюра 8 років. Не нарощу!!! (З особистих причин:) Якщо когось цікавить,пишіть!🌹🇺🇦
-
Вітаю шановне панство! Мене звати Василь 28 років. Я шукаю кімнату для оренди у Вікторії з 1 травня. Я холостяк, без шкідливих звичок. Буду вдячний за пропозиції!
-
A new RapidBus service is replacing the 50 route from Langford to downtown Victoria www.cheknews.ca/new-langford-to-downtown-rapidbus-route-to-have-more-service-fewer-stops-bc-transit-1146144/
-
Всем добрый день! Подскажите пожалуйста, кто-нибудь устраивался по морской специальности в Виктории ? На паром или ещё куда-то ? Как прошло всё ? Спасибо заранее за ответ)
-
Bc ferries, раздел карьера там много открытых вакансий
-
Навигатор
-
Мої двоє молодших синочків:)
-
Вітаю учасників спільноти- Українці Вікторії💛💙. Я новачок- Вікторія
-
Макс щиро дякую за допомогу ! Я скористуваласч цією локацією і нам щойно за 15 хв все зробили для дитини. ! Ще раз дякую велике !🙏❤️
-
"Робота шукає людину (терміново)" Пристойна платня, соц.пакет ukrainehelpvi.ca/job/west-shore-parks-recreation-wspr-victoria-bc-full-time-line-cook-2/