Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Интересно, знаете кого-то то начал работать в костгарде?
-
В залежності від знання англійської та фізичного стану. Я б радив дивитися на indeed.ca чи ukrainehelpvi.ca/jobs/
-
Доброго времени суток. Я по провессии Швея. Смотрю по сайтам по поиску работы и нахожу максимум 5 вакансий, и то только одна парт тайм именно по швейному делу. Мы с мужем прилетаем в Ванкувер 21 июня, через пару дней после прилёта будем в Виктории. Если не найду работу по специальности то куда можно без опыта пойти работать?
-
Доброго дня ! Тепер наступний наш крок віза для молодшої ,яка закінчилася ! Підкажіть з власного досвіду хто які документи заповнював і куди відсилав паспорт на вклейку ?
-
Так, дуже багато. Майе усі заспокійливі на рослинній основі без рецепта. Спробуйте щось з пасифлорою .
-
Всі хто вчора відвідав Bay Street armory, отримав таку картину та цілу годину безкоштовної екскурсії!
-
А ТИ не забув про Food Share? А ми нагадаємо! Всі, хто проживають в Вікторії та Саанічі можуть отримувати безкоштовні продукти від Help Ukraine Vancouver Island по середах з 6:00 до 7:00 в Українському Культурному Центрі, 3277 Douglas St, Victoria, BC V8Z 3K9 🔴За попередньою реєстрацією: forms.gle/u5haAxP8vYFYkP7r8
-
Будь-ласка, Маша☺️ Моя справа маленька, але важлива - нагадати:)
-
Дякуємо, Настя!!!
-
Всі- хто потребує, а не всі хто хоче
-
В формі реєстрації, доречі, вся інформаця є. І зазвичай, коли людина перехожить по посиланню - то одразу бачить все🙂
-
Дякую. Я додала посилання на умови🙂
-
ПЕРЕВІРИТИ, ЧИ МОЖЕТЕ ВИ СКОРИСТАТИСЯ ПРОГРАМОЮ FOOD SHARE МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ: ukrainehelpvi.ca/food-share-policy/
-
Не вводи людей в оману! Всі, хто відповідає вимогам☝🏻