Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В формі реєстрації, доречі, вся інформаця є. І зазвичай, коли людина перехожить по посиланню - то одразу бачить все🙂
-
Дякую. Я додала посилання на умови🙂
-
ПЕРЕВІРИТИ, ЧИ МОЖЕТЕ ВИ СКОРИСТАТИСЯ ПРОГРАМОЮ FOOD SHARE МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ: ukrainehelpvi.ca/food-share-policy/
-
Не вводи людей в оману! Всі, хто відповідає вимогам☝🏻
-
Десь бачив анекдот про айтішніка та магазин...
-
Та потребує
-
Добрий день! Маємо 2 велосипеда: віддамо в добрі руки🚴♂️ Самовивіз. Cordova bay.
-
Друзі, запрошуємо на Великодневу службу з освяченням святкових кошиків до нашої Української Православної церкви у Канаді St.George Ukrainian Orthodox Church у цю Суботу, 15 Квітня! Увага! Початок о 9:30 ранку, не о 10й як завжди! Адреса : Saint George Ukrainian Orthodox Parish 1100, Colville Road Victoria, British Columbia V9A 4P7
-
@nastia_kiliadze ? Хто потребує? Чи хто відповідає вимогам? У нас тут баттл Розсуди!
-
В журналі.... Журналу розповів айтішнік
-
Я попросила Настю розсудити нас з тобою
-
Who am I to judge
-
Хто відповідає полісі та потребує. Тому що не кожен, хто відповідає вимогам - потребує та відвідує Food Share. Доволі багато новоприбулих, які могли би приходити за продуктами - вже не відвідують Food Share, тому що не мають такої потреби.
-
Я зацікавлена тільки в тому, щоб всі новоприбулі, які потребують продукти та мають право їх отримати згідно нашим правилам - отримали їх😊
-
Вітаю , в Україні мала онлайн бізнес шкіряних аксесуарів , залишилась ще шкіра для виробів та самі вироби , може комусь потрібні гаманці , картхолдери або докхолдер для документів ,карт та грошей , вироби для зберігання сім карт ,медіатора , усіх малих дрібниць . Також можу на замовлення зробити по вашим ескізам . Дякую 😊