Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я зможу. Напишіть мені на [email protected]
-
Можливо хтось захоче відвідати Garage Sale🙂 Сьогоді дуже милі канадійці поділилися інформацією👆🏻
-
Дівчата рекомендую попробувати сходити до Анні, я роблю садівником зараз і хтоб тут не робив манікюр на 3й день як і не було. Після Анні держиться вже 14 днів. Дякую Анечка я тепер Ваш постійний кліент. 🙏🏻
-
Дорогі друзі, шукаємо орендарів у квартиру з однією спальнею біля Hillside mall, контракт дуже гнучкий. Ціна за місяць 1650 доларів+ електроенергія (зазвичай не більше 100. Є велике патіо де можна відпочити. Ідеальне місце для 2 людей. Ми шукаємо собі на заміну бо через роботу треба переїхати в інших район. Контактна особа - Станіслав +12369694320.
-
Доброго вечора. Де будуть проходити заняття і скільки коштує?
-
Чи є ще зацікавлені в заняттях англійською початківці? Кому потрібні уроки англійської з самісінького початку? Поки у мене є двоє, кому потрібні заняття з 0. Якщо назбирається достатньо бажаючих, то запустимо ще одну групу.
-
Заняття онлайн. Вартість 40cad за 8 занять (по 2 заняття на тиждень). Заявку потрібно подати за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
Подайте, будь ласка заявку за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
Заняття будуть онлайн в Zoom. Вартість 40cad за 8 занять. Щоб подати заявку, заповніть, будь ласка анкету за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
ukrainehelpvi.ca/jobs/
-
-
Вебінар англійською з перекладом українською -як працює податкова система в Канаді: хто і чому платить податки, та на що вони йдуть; -Які податки Вам потрібно сплачувати та як їх оплатити; -як оптимізувати/зменшити податки; -як отримати доступ до різних пільг/кредитів (зараз і в майбутньому); -як заповнити податкову декларацію та чого очікувати після подачі декларації; -Відповіді на Ваші запитання
-
Доброго дня, сьогодні (18 квітня) о 18:00 проводитимемо ще один безкоштовний вебінар (Zoom) щодо податків у Канаді; цього разу - з Han Shu, CPA, CA - представником CPA / Асоціація дипломованих професійних бухгалтерів Британської колумбії). Реєстрація тут - forms.office.com/r/jL2UqJvqVw