Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую
-
Хто ще не в групі - приєднуйтеся! www.facebook.com/100012755070754/posts/pfbid0GS7cJsFthfJHUcx11Jryngi5P7qvTN8d5Hy5mcfNdJMXRGFWJBXxPxLm7pFeXioAl/
-
Можна детальніше?
-
При stopover у Хітроу без зміни аеропорту та з наявним білетом, що прямуєте до Канади транзит 24 години був без проблем
-
У Вашому посиланні перераховані всі умови які я навів вище Я знаю людей які так летіли Але тільки з пересадкою у Хітроу Тобто пасажир буде знаходитися у транзитній зоні, навіть без зміни терміналу можливо
-
Знайомі мали летіти через Лондон з Італії без візи, але їх не пустили на літак не із-за візи, а із-за того, що туди в них була авіакомпанія rynair, а звідти вже klm, а по правилам якщо пересадка в Лондоні, то має бути приліт і виліт однією і тією ж самою авіакомпанією. Ми це правило ніде не знайшли, але тим не менш, як виявилося, воно є…
-
Так, я це 2 рази написав))) Це працює тільки для Хітроу
-
А нас не впустили до літаку у Бухаресті при таких же умовах. Квітки згоріли. 🥲
-
Дуже дивно Взагалі ця схема створювалась під British Airways І з ними проблем не було
-
Ктось запостив Workshop at ICA. Будь ласка якщо ви не зареєєстровані в ICA спочатку надішліть емайл на [email protected] щоб зареєєструватись в цілому як кліент ICA а потім вже пишіть про воркшоп на вказаний адрес
-
"Их нравьі" Woman fined $50K for ..flipboard.com/@ctvnews/vancouver-kcqp5sutz/woman-fined-50k-for-unlicensed-property-management-in-vancouver/a-2gAN0lm5RqKzR_l9UPtepA%3Aa%3A2823982346-7a0c90e11c%2Fctvnews.ca
-
віза потрібна, якщо ви перетинаєте кордон Великобританії. ви перетинаєте кордон, якщо: - вам потрібно змінити аеропорти "по землі" чи покинути аеропорт з будь яких інших причин - якщо вам потрібно отримати багаж з одного рейсу та зареєструватись на наступний рейс вам також треба покинути аеропорт, якщо: - наступний рейс злітає іншого календарного дня ніж ви прибули - в аеропорту не мае місця переночувати, наприклад транзитного готелю
-
Добрий день. Мені в клініці після мед. огляду дали папірець ( information sheet) і сказали цей папірець завантажити в ircc. Де саме його треба завантажити?
-
Через Цюрих куда?) Пункт А - Цюрих - Лондон - Канада? Если Вы просто в Швейцарии выходите, то нет конечно и если там же пересадка, то опять же ничего Это Шенген
-
Так Цюрих это Шенген) Мы про Лондон говорили Если достаточно времени, можно даже погулять)
-
Дякую усім за відповіді, що допомогли прояснити ситуацію з Лондоном.