Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Тоді зрозуміло, дякую Тому що в мене, наприклад, є друзі канадійці, які б теж із задоволенням приєдналися, але я не можу просто кинути їм лінк на оплату квитків. І звісно, якщо немає субтитрів англійською, то в тому нема сенсу. Хоча це було дуже круто Не лише для нас Дякую за відповідь
-
-
Не мала наміру викликати вас на допит, просто відсутність фільму в розкладі театру, викликала підозри. Зв’яжуться будь ласка, з Украінським культурним центром міста Вікторія, оскільки вони зазвичай в курсі усіх культурних подій, що дотичні до української громади.
-
Катю, напевне нам не вистачило більш чіткої інформації. Що це внутрішній показ, в арендованому залі кінотеатру, виключно для української спільноти. Очевидно ж тоді, що не буде зовнішньої реклами та анонсів Для всіх, хто ну дуже сильно сумнівається, є ще варіант звернутися до театру. Вони ж точно знають кому, коли і під що здають свої зали в аренду. Я квиточки купила, і вам дякую за організацію. То пекельна праця, точно знаю)
-
Ну просто, як комітет організований), імені Коломбо. Одна дівчина з Ванкувера після анонсу Мавки написала в студію «чи правда, що говоить ця персона». А потім (раз такє діло) теж попросила права тільки на час раніше. Їй не дали. Але все одно хватсько: і зачекала і підрізала)
-
Щодо міжнародного кінопрокату. То його може і не бути, якщо правовласник вирішить, зо продати на нетфлікс йому вигідніше, ніж робити прокат, наприклад. Частина бізнесу. В мене права на де-кілька показів. Тому це не прокат, а відкритий показ. Доречі, в планах кінофест українського кіно. Там точно будуть саби. І якщо буле цікаво канадським друзям українське кіно, то зможете вже знати що рекомендувати
-
Вибачте за незручності, але якби ви з самого початку представилися та краще пояснили що це за показ, хто організатор, яка мета та куди підуть гроші, то питань було б менше. Можливо ви не помітили, але останнім часом в Канаді з’явилося багато скаму, направленого саме на українців. Тут вже були випадки, коли в чаті або групі пропонували якісь послуги онлай, а отримавши гроші безслідно зникали, тому наші питання цілком раціональні. Не бачу нічого поганого в критичному мисленні та звичці перевіряти інформацію.
-
Лізонька і є наш Коломбо Робота у неї така😜
-
У нас на районі Не звонЯт, а звОнят 😜 Дівчаточка! Будь ласочка! Доєднуйтеся до Групи жіночі посиденьки Вікторії Там саме місце для таких питань, і там дуже багато наших дівчат-майстринь 🔥 зі всього. І там Вам залюбки скажуть, хто саме працює у саме Вашому районі Ато скоро звідси всі хлопці порозбігаються.... Дякую за розуміння
-
Цієї п'ятниці! Приходимо! Не соромимся🤭! Замовляємо🇺🇦🥟 🍜 🍹 🍸 🍰 🍮 ☕! Насолоджуємося🥰🥰🥰! І лишаємося на Вечірку🔥 після💃🕺 💃🕺 💃🕺 🪩 🤩
-
Подскажите кто сколько платит за страховку авто и насколько стоимость зависит от стажа и автомобиля ?