Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Спасибо
-
Наверное покупали права в Украине + отсутствие логического мышления. Вы видели тесты в Украине? Здесь даже не правила, а рекомендации по безопасности, они до смешного легкие.
-
Через букву Г правильно…
-
Я дуже стримуюсь. Чесно. Це виглядає, як знущання. Вибачие, що потурбувала зі своїми показами. Я дуже сподіваюсь, що всі, хто купить квитки на Мавку і ті, хто вже купив квитки на Памфір отримають задоволення від перегляду. Я розумію, що стріляю собі в ногу, і налаштовую всіх проти себе, але є всьому межа.
-
Та перестань! Ти просто нова в цьому чаті🥰 😉! Вони ж любя! За новоприбулих турбуються, і за репутацію громади- то їхні посадові обов'язки! Ми дуже хочемо кіна І після Мавки також ! 🤗🤗🤗
-
Не вводіть в оману людей. Якщо до теоретичного іспиту не готуватися, то стовідсотково іспит ви не здасте, навіть якщо у вас тридцятирічний досвід керування авто в Україні.
-
Теорію лучше вчити на англійській мові та одразу в тестах для BC 2023 года, є мобільний додаток. Скорость тримайте 45 де треба 50, 25 де треба 30, якщо на highway вивіде інспектор, то 70-80 при 90 км, слідкуйте знак "хлопець з мячем", без знака 30 км, але це значить 25, тому що макс 30 км, Якщо великий досвід, вони не люблять таких, будуть провокувати на скоріше їдь, не зважайте на такий посил, ви водій і відповідаєте за безпеку, постійно скануйте простір, даже коли стоїте на світлофорі, дивиться у всі дзеркала, при кожному повороті! вертіть головою показуйте, що ви продивляєтесь даже сліпі зони.
-
На автобане ехать 70 где знак 90…. Вот это вообще веселое предложение))) нарушение же очевидное
-
Вот кто вводит людей в оману. Если знак 50 значит можно ехать 45-55. А на хайвее так вообще бред вы написали изза которого человек просто не сдаст на права. Если знак 80 к примеру то в полосе для разгона нужно набрать 80 и выехать уже на этой скорости в поток. Затем держать скорость +/- 5км как и везде. Если ехать с разницей больше 5км от нормы, как вы написали то вы не сдадите на права ))) 100% гарантия
-
Если сравнивать вопросы с украинскими то здесь детский сад
-
Стаж может быть хоть и 50 лет но если вы баран то вы не сдадите. Я сдал с первого раза, 4 ошибки. К тесту не готовился
-
Ладно… здесь слишком остроумные подколы, я не подужаю такой разговор. Тикаю звидсы . Слава Украине
-
Причем тут зрелость? Детский сад это же имелось ввиду по уровню сложности. Какой садочок… боже