Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Зпросили Українців купити квитки на фільм, про показ якого не було жодної інформації ні на сайті організаторів, ні на сайті театру, ні в соц мережах? Тобто, якщо б це був розвод, то всі б почали казати: а куди дивилися модератори? Як пропустили в групу скамерів? Чому ніхто не перевірив? А як поставили кілька питань для уточнення інформації, то у організаторів чомусь якісь обідки з'являються. Обідки на що? Як прохання прояснити інформацію може образити професіоналів?
-
Коли Ви зробили цей скріншот, якщо не секрет?
-
Нехай не пояснюють. Мені фіолетово. Я ввічливо запитала, а мені почали писати що я поливаю когось брудом, але де саме я поливаю брудом, так і не показали. Може ви покажете?
-
Цей пост з’явився 10 годин тому, після того, як ми попросили додати інформацію на сайт організаторів або у соціальні мережі. Якщо ви вважаєте що це Ок для організаторів не розміщувати анонси на їх офіційних ресурсах, а люди мають довіряти третім особам і не перевіряти інформацію ну Ок.
-
а які пости я писала?
-
Микола, Атставіть поп корн😉 Всі ж наче вже про все домовилися і співпрацюють? Нащо ви продовжуєте цю тему?
-
Якщо на те пішло: я нікого не представляю. Питання поставила як звичайний споживач, який перевіряє інформацію. Якщо вже на то пішло, то представитися мають організатори, а не ображатися на питання. PS Все ще чекаю на скріншоти моїх "постів" які ображабть почуття організаторів
-
і ми всі на цьому шкандалі мульйон заробимо 😅 Хайпуємо на прем'єрі як можемо 😂 Вже всі пробіли комунікації залагоджені, а хайп, прошу відмітити, несеться далі 🤣
-
504-м бандереняткам 🥰 цього чата хотілось би нагадати, що майже всі люди в "тих організаціях" з обох боків цього кіношкандаля волонтери.... А те, що я писала, що вони "виконують свої посадові обов'язки" - був жарт! Мушу ж уточнити🤭
-
Мені здається, потрібно буде Памфіра двічи показувати- за раз всі не вмістяться🤭
-
Я просто сподіваюся, що квитки купують так само активно, як читають цей чат