Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Микола, Атставіть поп корн😉 Всі ж наче вже про все домовилися і співпрацюють? Нащо ви продовжуєте цю тему?
-
Якщо на те пішло: я нікого не представляю. Питання поставила як звичайний споживач, який перевіряє інформацію. Якщо вже на то пішло, то представитися мають організатори, а не ображатися на питання. PS Все ще чекаю на скріншоти моїх "постів" які ображабть почуття організаторів
-
і ми всі на цьому шкандалі мульйон заробимо 😅 Хайпуємо на прем'єрі як можемо 😂 Вже всі пробіли комунікації залагоджені, а хайп, прошу відмітити, несеться далі 🤣
-
504-м бандереняткам 🥰 цього чата хотілось би нагадати, що майже всі люди в "тих організаціях" з обох боків цього кіношкандаля волонтери.... А те, що я писала, що вони "виконують свої посадові обов'язки" - був жарт! Мушу ж уточнити🤭
-
Мені здається, потрібно буде Памфіра двічи показувати- за раз всі не вмістяться🤭
-
Я просто сподіваюся, що квитки купують так само активно, як читають цей чат
-
Ух, як цікаво, до речі, я не організатор, але організаторів знаю і бачу їх події і дії. а що ж Ви,звичайний споживач, власне, зробили для української громади, культури, поділіться, будь ласка, бо все, що зрозуміла, що не представляєте організацію, а «розумнічаєте». Просто питання-уточнення.
-
Ви трішки не за адресою написали Тут Кансько-оскарівська група
-
Я не представляю жодну організацію, але явно не маю звітувати перед вам що я зробила, а що ні. Дуже сподіваюся що українська громада буде спроможна побачити вас хоч на одній волонтерській сходці. Бо дуже зручно словесно вписуватися за ванкуверських організаторів, не маючи уявлення ні про кого зі своєї громади. Ви ж у Вікторії живете, чи не так?
-
Спитайте 😄
-
Olenko, давайте так: Ви дуже активно доказуєте мені, що я образила організаторів. Давайте ви спочатку 1. Покажете мені скріншот, де я ображаю організаторів 2. Запитаєте в організаторів чи потрібно за них вписуватися, бо ми вже з ними все владнали я була рада допомогти чим зможу з продажем квитків, але виглядає так, що ваші послуги будуть їм значно корисніші.