Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Можна тільки 3 місяці з українськими, але вони як фул.
-
От тут вже я не компетентна щодо тимчасового. В нас права з 2008 року. Доречі, нічого не потрібно було для доказу стажу. Це на випадок, якщо хтось буде шукати досвід:). І ми здавали в Порт Алберні, де все дуже тихо і спокійно
-
Если по временным Украинским правам выданным на два года уже закончился срок годности то вы можете их обменять на полные права (класс 5) так как необходимо 2 года стажа в течении последних 5 лет и пофиг что они закончились, там ровно 2 года стажа.
-
m.facebook.com/groups/965879664826069/permalink/969672247780144/?mibextid=Nif5oz Квитки на Мавку
-
Віддаю у добрі руки Район Down Town View Towers #безкоштовно #меблі
-
Будь ласка, дорогі бандеренятка🥰, всі 506! Доєднуйтеся до відповідних груп у фб, де люди дійсно шукають і діляться відповідною інфо: Жіноча краса..., дит садочки..., де купити гречку... і не тільки: Жіночі Посиденьки Мені потрібно/можу віддати щось корисне: Free Stuff ...: www.facebook.com/groups/712863209822368/?ref=share Хлопці, ви де про своє хлопчаче говорите? Там це дійсно актуально і швидко знайде відгук. Дякую🤗🤗🤗505 разів😉
-
Чи будуть продаватись квитки на Мавку на якомусь іншому ресурсі, щоб не приєднуватися до нових груп?
-
Унікальна нагода, безкоштовні квитки!
-
Доброго дня. Якийсь документ треба мати при собі?
-
www.eventbrite.ca/e/mavka-the-forest-song-tickets-624096658907 Так? Пробуйте
-
Ні, лише на Eventbrite. Всі новини на фб групі на подію fb.me/e/UVacppZ0?mibextid=RQdjqZ
-
Так
-
Працює. Дякую Ціна за квиток одна що для дорослих, що для дітей?
-
Мене не питали, але я б взяв driver license..
-
Маша, ви киноексперт, підкажіть будь ласка - А на місці можна купити квитки при вході?
-
Advance ticket sales end an hour before showtime. Unless otherwise noted, tickets are always available for purchase at the box office prior to showtime (subject to availability). То так говорить на сайті де квитки купувати...
-
Квітка🥰 віників не в'яже💪!
-
Так, Janna, можна Але? Чи вони будуть 🤷 при вході в день показу? При такому-то ажіотажі: То вже вирішувати Вам На свій страх і ризик
-
Дякую. Приємно мати стільки киноекспертів 💗
-
Прошу! Довелося трохи погуглити😉
9 Feb 2023, 06:38
Post 8186 of 23235
about 2 hours ago