Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Можливо, через те, що віддають ВЕЛОСИПЕД...тому ваш пошук і не дав результату.
-
Дякую. Незважайте на «лісапед». ) я знаю як писати правильно. Люблю додавати кольору до мови ) крім того «велосипед» занадто російською ))
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи є ще велосипеди? Нажаль особисті повідомлення у вас вимкнені.
-
Група фб Free stuff for ukrainian newcomers
-
Патріотично- розважальний good night Tonight!!!
-
Ми в аеропорту Канади знімали в банкоматі з української карти без проблем
-
А з приводу винаймання житла підкажіть: часто потрібен офер на роботу або ж оплата понад 6 місяців? У нас буде на 4-6 місяців оренди, можливо на більше. Переживаємо що цього не вистачить, щоб хорошу квартиру зняти
-
Потрібен депозит за 1/2 місяця та оплата за 1 місяць Офер потрібен, особливо якщо на квартиру черга В принципі до українців ставлення може бути лояльне, але то залежить від компанії, черги та Вас особисто при зустрічі також Дешеве житло по 1К здають майже всім офіційно та через контракт Якість дуже посередня, але то Ваші проблеми…
-
Найкраще - це через контакт, це однозначно. Тоді знімете і з будь-якою кількістю дітей, тварин. Але то важкувато, звичайно.
-
Не зовсім розумію, хоча мовного бар'єру немає “Дешеве житло по 1К здають майже всім офіційно та через контракт Якість дуже посередня, але то Ваші проблеми…”
-
Тут у чаті я намагаюся писати українською, але спасибі за роз'яснення
-
А шо непонятно?) Есть дешевое жилье, т.к. желающих туда немного и контингент соответствующий живет, Вам оформят годовой рент и поселят Качество там такое себе ?)
-
Добрий день, дівчата! В понеділок іду в Вікторію та Нанаймо. Можу привезти с собою такі гарні патріотичні брошки hand made. Може комусь буде цікаво ☺️
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, где можно отбалансировать колеса (снятые с машины) не дорого и качественно в районе Сук, Ленгфорд, Виктория?
-
Питаннячко, 3 години вечеряти... Це буде як весілля, всі разом за великим столом, чи як кафе - Прийшли, поїли, інші сіли? Бо 3 години їсти, це, наче, занадто... І скільки це все коштує?
-
Я в Коско робив
-
Скiльки вам це стало?
-
Коско безкоштовно бо я там купляв шини
-
Мінімальна ціна може бути од 20 за колесо
-
Я дуже хочу у вас замовити брошку з подвійним прапором, якщо ще є
9 Feb 2023, 06:38
8321/23996