Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
в кабінет платника податків можно зайти з ЕЦП згенерованим в УКРСИБ
-
я захожу в УкрСибБанк спокійно, тільки попередження, що часовий пояс відрізняється від часу документів
-
csk.ukrsibbank.com/sign-verify?func=sign та Бог у допомогу
-
треба обновити, тільки в паролі зменіть хочь одну літеру
-
uccsvi.ca/
-
Пишіть і дзвоніть мені я все вам зроблю.
-
Всім привіт. Я лікар дерматолог косметолог в минулому. У Канаді підтвердила свою кваліфікацію з естетичної та апаратної косметології. Запрошую на наступні процедури: 🔹комбінована чистка обличчя 💥Пілінг Biorepeel 💥Молочний, саліциловий, мигдальний, азелаїновий пілінги 💥Hydrofacial з карбокситерапією 💥Hydrofacial з релаксуючим масажем обличчя 💥 Масаж обличчя з інтенсивним зволоженням і ліфтингової маскою 💥Мезотерапія (зволоження,відбілювання,ліфтинг. Боротьба з випаданням волосся. Зменшення розмірів обличчя і тіла) 💥Видалення папілом, бородавок, павукоподібних судин на обличчі і тілі См СМАС ліфтинг Якщо ви чогось не побачили зі списку-пишіть в приват. Також косметика Hydropeptide доступна для замовлення. Мій Instagram @Dr.Alina_cosmetolog
-
Добрий день усім! Здається в суборенду з можливістю продовження контракту кімната в 4-х кімнатному цоколі, двоповерхового будинку. Повністю мебльована, з доступом до спільної кухні і ванної кімнати, Wi-fi та всі комунальні платежі включені у вартість оренди. Оплата за місяць: 880 CAD. В приміщенні знаходяться ще дві вільні кімнати що доступні для здачі в аренду, якщо житло необхідно на декілька осіб. Будинок розташований в Gordon Head районі, поблизу UVIC. Буду рада відповісти на Ваші питання.
-
Дякуємо, Volya! Це дуже корисна інфо!!!
-
Шановна громадо, чи є серед вас хтось із навичками телемайстра? В моєму телевізорі з одного боку згоріла світлодіодна підсвітка. Чи може хтось це виправити?
-
Запчастини+робота, Чи краще новий телевізор... Реторичне питання..