Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я вам с самого начала ответила: вам все можно. Даже нарушать CRD bylaws. Если спросят - скажите, в телеграме разрешили.
-
Можно мне пожалуйста ссылку на официальный источник где сказано что используя charcoal bbq grill в время fire ban я нарушаю CRD bylaw?
-
Просто ідете до нотаріуса. Пояснюєте що треба. Потім це у вас запитають лишегь одноразово - при перетині кордону України. Ціни на такі послуги однакові .
-
Всі приготували попкорн на Перший показ Українського кіно у Вікторії? Побачимось СЬОГОДНІ ввечері у The Vic Theater www.facebook.com/events/220493767290024/?sfnsn=mo
-
Здравствуйте. Есть вопрос касательно медицины. Подскажите пожалуйста, можно ли записаться в Виктории к узкопрофильному специальносту в Ванкувере и как это может повлиять на срок ожидания
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка 1) чи потрібно самостійно щось завантажувати/відправляти (якісь документи) після проходження immigration medical test, чи всі данні відправляються в IRCC автоматично? 2) Як шукати/знайти сімейного лікаря?
-
Ок. Спасибо
-
Під час воєнного стану не потрібно нотаріально засвідченого дозволу від батька. Якщо за нормальних умов, то потрібно і недостатньо просто місцевого нотаріуса, має бути Консульське затвердження
-
Привіт, BC TRANSIT буде проводити ярмарок вакансій цієї суботи в Ленгфорді jobs.bctransit.com/
-
Дівчата,відкриваю запис на косметологічні процедури 10.05 у Вікторії. Якщо для когось актуально-пишіть☺️
-
Але найкраще взнайте з першоджерел
-
Хлопцям ботокс залюбки) Є бажаючі?😅
-
На депіляцію та епіляцію їх 😅 а тоді як у відомому гумористичному номері))
-
Та ні. Мужність не в кількості зморшок чи їх відсутності вимірюється
-
Но ні, тільки не робіть з українських хлопців дівчаток.
-
Ходят тут мужчины на это. Пообщайтесь с косметологами кто тут давно, у них достаточно клиентов мужчин
-
Отож😁!
-
Зайду після роботи, навіть не питаю
-
Всі до АлексаБ на шашлик?
-
Я за кермом😀
9 Feb 2023, 06:38
8569/23994
22 minutes ago