Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Маю можливість зустрітися сьогодні або завтра. Чи хтось має бажання і час зустрітися?
-
Привіт Маша, так то я питав за зустріч. В минуло пʼятницю в мене не вийшло прийти бо був на роботі.
-
Де саме ти живеш? По середам в УКЦентрі проходять фудшери для тих хто живе де,Анастасія? У Вікторії ти Саанічі? Спитай @nastia_kiliadze про прийдешні івенти
-
Я живу у Сааничі, в наступну середу зможу прийти )
-
Не забудь попередньо зареєструватися☝️ @nastia_kiliadze буде попередньо скидати посилання разом з інфо про івент
-
❗️РОБОТА❗️Зацікавлені у наймі українців, не пропустіть можливості: We're looking for a dedicated individual to work with our team, assisting with daily office administrative tasks and helping to ensure the company's day-to-day operations are running smoothly. We're seeking a motivated person with excellent organizational skills and attention to detail, including data entry and MS Excel. Salary: $18-$20 per hour Downtown Victoria office P/T or F/T employment 9 am - 5 pm Please apply by sending your resume to [email protected] We are also looking for 4 Kitchen Helpers and Drivers for our pizza shops. Please apply at www.sarpinos.ca/jobs
-
Канадські Кадети (Canada Cadets) - це молодіжна програма, яка фінансується Збройними Силами Канади та Міністерством оборони Канади. Діти з 12 до 18 років можуть приєднатись до повітряних, морських, та армійських кадетів та отримати дуже хороший досвід. Дітей вчать як дисципліни, так і теорії, будови літаків, кораблів, вчать стріляти, розвивають лідерські якості тощо. Літні кадетські табори на 2-3 тижні абсолютно безкоштовні, навіть якщо вашій дитині треба буде летіти з Онтаріо до Британської Колумбії. Крім того, заняття в кадетах - це можливість отримати ліцензію пілота до 18 років. Також, навчання в кадетах - це і шанс на різні гранти та стипендії для навчання у коледжах та університетах Канади. Більше тут www.canada.ca/en/department-national-defence/services/cadets-junior-canadian-rangers/cadets/join-us.html Вчора ми відвідали вшанування річниці Битви за Атлантику, однієї з найтриваліших військових операцій за усю Другу Світову війну. #канада
-
Друзі, West Shore Food Share чекає на Вас🙂 Встигайте✔️ Сьогодні до 5:00 можна отримати продукти в Metchosin Community Hall, за адресою: 4401 William Head Rd, Victoria, BC V9C 3Z3. *За попередньою реєстрацією: forms.gle/d8hYpm4hVWd9Lbqz9
-
Маш, забукай мене туди, якщо зможеш! Котрий місяць пише мені «нажаль зараз відсутні вільні слоти»
-
Я не зможу, там треба свої дані вносити. Пробуй щосуботи. Раніше по суботам відкривалися вільні місця