Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нас в субботу в 4 часа без проблем посадили, сразу с видом на океан и яхты)
-
Цены гут Если такое же в Висте, то придется побывать)
-
А як щодо кліщів тут? Варто остерігатися? Сезон же... Дома- варто
-
Ми постійно себе оглядаємо коли надворі гуляємо Бо дуже багато кліщів
-
Продовження свята рашистам
-
Завтра🤩, в суботу, 27 травня! Хто хоче піти - постарайтеся купити квитки онлайн! Бо наче продаж квитків на місці закривається за годину до початку сеансу, не впевнена...
-
Плітки- так, але джерела? Достовірні, як не крути...
-
Она мразь, за ее поступок. Не спорю. Но те, кто ее дом обкидывает яйцами-делают это просто ради have a fun. Они явно не из Украины И им явно в кайф просто загнобить, потому что это делают все Смыл их действий? Уподобится рф ублюдкам, - засрать без собственных понятий Я не шарю, вообщем…
-
Русню треба гнобити і не думати ради чого.
-
Трохи менше , аніж 1 %. Бо 143 мільйна мінус 200 000 пакетиків то не 1 % 0.139860%. Бо якщо від 143 млн . біомаси відняти 200 000 чорних / білих пакетиків , то отримуємо 0,139860% . Проста арифметика. Нічого зайвого
-
я можу лиш одне сказати - на дворі війна і від рук російських людей падають наші 💔… є добрі є погані люди , но факт є фактом , що там гинуть люди і це не нормально , а ото шукати одне в одному ?,чо ти не воюєш ,чи всяке таке , моя порада одна - ніхто не знає - хто через що проходить …такшо варто просто глянути в дзеркало і більше говорити про себе і працювати над собою , а то порою думаєш, до чого ці пусті слова чо не воюєш … вот і все !