Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Трохи менше , аніж 1 %. Бо 143 мільйна мінус 200 000 пакетиків то не 1 % 0.139860%. Бо якщо від 143 млн . біомаси відняти 200 000 чорних / білих пакетиків , то отримуємо 0,139860% . Проста арифметика. Нічого зайвого
-
я можу лиш одне сказати - на дворі війна і від рук російських людей падають наші 💔… є добрі є погані люди , но факт є фактом , що там гинуть люди і це не нормально , а ото шукати одне в одному ?,чо ти не воюєш ,чи всяке таке , моя порада одна - ніхто не знає - хто через що проходить …такшо варто просто глянути в дзеркало і більше говорити про себе і працювати над собою , а то порою думаєш, до чого ці пусті слова чо не воюєш … вот і все !
-
А как насчет граждан росии которые на нашей стороне воюют или те которые всячески нам помогают и выступают против пу? Я таких даже тут в Виктории лично знаю, двое из них были на нашем самом первом митинге у здания парламента, когда еще даже программы CUAET не было. Оба из Москвы
-
Я вам скажу так- вони зараз не в оркостані. І не намагайтеся пробудити мого внутрішнього космополіта, він вбитий ракетами . Назавше
-
А " пу" - робить песик десь на газончику .
-
Я не собирался в вас ничего пробуждать. Просто обобщать и косить всех под одну гребенку это уподобляться вате у которой все «хохлы» это нацисты и бандеровцы Я всего лишь констатирую факт что есть вполне нормальные и адекватные граждане росии которые точно так же гибнут за Украину как и украинцы
-
Німцям 50 років взяло, щоб їм пробачили та почали сприймати як націю, а не як фашистів. Серед них теж були «нормальні», але травма постраждалих етносів перевищувала кількість нормальних та адекватних німців. Тому просити зараз милосердя або співчуття до росіян дуже не на часі, коли бомби вбивають наших людей, дітей та військових.
-
А ви не знаєте , може десь існує . якась спільнота" хароших рускіх", де б ви могли бути серед однодумців? Ви б могли дискутувати, Обговорювати Робити висновки...
-
Одно важное лингвистическое уточнение: не русские, а россиян! В наших регионах, откуда я, этнических русских процентов 50%, но это не делает их путинцами и конченными Тот же Харьков, Запорожье и т.д. И более того, в том же Азове, именно этнических русских, рожденных в Украине не менее половины и может даже больше
-
Багато росіян тут допомагає? Дуже цікаво. За весь час війни тільки двох зустріла. Зате багато зустріла, які «внє палітікі» , але згодом дізнаєшся від цих внєпалітікі що «в войне виноват Зеленский, а Украину вообще нужно поделить между Польшей и Россией - мыжебратья». Тому пропоную тему хАроших рускіх не зачіпати, щоб не дратувати людей.
-
Та отож. Краще про вареники, про кіно… Памʼятаєте пісню з фільму «Звичайне диво»? «Займемся обедами, Займемся нарядами, Заполним заботами быт. Так легче, не так ли? Так проще, не правда ли? Не правда ли, меньше болит?» Ні, не правда. Все одно дуже болить. :(
-
Teпер и Salt Spring Island (