Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрый день! Кто может знает, где можно пойти на массаж и поправить спину, где-то что-то не так поднял или типа того, копчик беспокоит...
-
+1 (778) 922-7733 Antonina
-
Хто вчора ходив на Мавку? Нам мультик сподобався, організація ні, були розчаровані, дуже не професійне і не поважне відношення до глядачів, яких заставили чекати з дітьми 45 хвилин. Як результат почали невчасно, деякі люди отримали штрафи за парковку, томущо вона була лімітована і важко було знайти… Короче таке…
-
Так вас тут двое - казачков засланных? Ну хорошо что проявились. Уебо...к рашистский!
-
Флаг с аватара убери, уе..бок!
-
А я и не скрываю, меня не надо копать. Я тебе открыто говорю - ты рашистская тв..рь, вали отсюда к своим ватным друзьям россиянам! Делайте митинги против раши сами если духу хватит, и не примазывайтесь к нам!
-
А де саме були такі анонси? я теж бачила, що на 1 годину... Так би прийшли на 1.30 🤷... Мої діти великі, і то ледве дочекалися початку, нили: "пішли вже додому!" а у кого малі діти?.. Хоч би які трейлери чи мультик включили дивитися. Важко було чекати....
-
Ну якщо привезуть, що дуже б хотілося, то можуть врахувати побажання і коментарі глядачів. Я теж була дещо розчарована несподіваним чеканням 45 хв, враховуючи що ми прийшли заздалегідь і наше чекання взагалі було більше години з дитиною. Про це треба уточнювати в квитках і дійсно запускати якісь трейлери, музику чи хоч щось, а ще краще, починати в годині, задекларованій у квитках. А мультик загалом дуже сподобався. Вперше бачу в Канаді стрічку української мовою в кінотеатрі 💙💛