Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так вас тут двое - казачков засланных? Ну хорошо что проявились. Уебо...к рашистский!
-
Флаг с аватара убери, уе..бок!
-
А я и не скрываю, меня не надо копать. Я тебе открыто говорю - ты рашистская тв..рь, вали отсюда к своим ватным друзьям россиянам! Делайте митинги против раши сами если духу хватит, и не примазывайтесь к нам!
-
А де саме були такі анонси? я теж бачила, що на 1 годину... Так би прийшли на 1.30 🤷... Мої діти великі, і то ледве дочекалися початку, нили: "пішли вже додому!" а у кого малі діти?.. Хоч би які трейлери чи мультик включили дивитися. Важко було чекати....
-
Ну якщо привезуть, що дуже б хотілося, то можуть врахувати побажання і коментарі глядачів. Я теж була дещо розчарована несподіваним чеканням 45 хв, враховуючи що ми прийшли заздалегідь і наше чекання взагалі було більше години з дитиною. Про це треба уточнювати в квитках і дійсно запускати якісь трейлери, музику чи хоч щось, а ще краще, починати в годині, задекларованій у квитках. А мультик загалом дуже сподобався. Вперше бачу в Канаді стрічку української мовою в кінотеатрі 💙💛
-
Цікаво що скажуть організатори заходу
-
Ви знаєте, Андрію Мені здається, що організатори більше нічого не скажуть. Тому що за два покази вони отримали стільки «позитиву», скільки не отримали з усієї іншої території Канади в цілому. Ми ж всі дорослі люди. Робити справу, яка не окупається матеріально і ще й супроводжується купою негативу ніхто не буде. Часто tone of voice дуже має значення. І будь яку інформацію можна доносити у різному форматі. Якщо є зауваження у спільноти, що абсолютно справедливо в даному випадку - то напевно б було логічно тримати зв’язок з організаторами не через публічний чат. І до, і після показів.
-
О, тобто не можна скаржитися публічно? Шкода... В нас так заведено - обговорювати публічно. Не важливо, профіт чи ні..в нас важливо ставлення до людей...
-
Підхід був дуже непрофесійний. І це не тільки мій приватний погляд. Канадці українського походження, двоє моїх знайомих, були дуже розчаровані, навіть питали мене, чи завжди так роблять покази в Україні. До того ж, на моє розуміння, навіть вже якщо вирішили починати пізніше, то треба було привітатися, познайомитися, підтримати звʼязок, увімкнути якусь рекламу, або хоч просто поговорити, розказати про себе, про стрічку, про авторів, про Лесю Українку, а не запустити людей в залу і тримати в невідомі, що взагалі відбувається і скільки ще треба чекати. Коли я запитала - мені сказали, що вони чекають тих хто не встиг. І це дуже неприємно і несправедливо по відношенню до тих, хто прийшов вчасно. Плюс це мультфільм, тобто аудиторія дитяча, дітям набагато важче чекати 45 хвилин, ніж дорослим. Хоч і мені було дуже прикро відчувати неповагу до мого часу. Я до сьогодні жодного слова поганого не сказала на адресу організаторів, але вони мають розуміти, що тут так не робиться. І ніхто в кінотеатрі не буде чекати 45 хвилин на інших запізнившихся глядачів.
-
Месяц назад привезли около 700грамм Через 3 границы Все ок)