Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
О, дякую
-
Ок. Давайте перейдемо до суті дня. Я знову питаю. Чи може хто знає чому сьогодні канадське телебачення транслює українські канали ?
-
Але, послухайте спіч президента. Копірайтеру хвала і слава, еге ж? Обсудимо ?
-
Вони комуністи Тому червоні Ну, повністю червоні тоді
-
Я просто не зрозумів випад стосовно ʼнашої країниʼ Є багато більше значущих проблем ніж сало… В цій країні Нічого негативного, просто є факт тисяч китайських шпигунів, які за корупційні гроші викупили маєтки та отримували паспорти Як би політика…
-
Червоними завжди називали інших. Китайці жовті ( якщо що)
-
Харашо За політичним походженням тоді Чи вони з неба впали і не були комуняками?
-
Публичное мероприятие публично и обсуждают, нет?
-
Серьезно? А можно? Было бы супер.
-
Вважаю, ця тема вичерпана. Просто наостанок Є два варіанти: 1) Організатори непрофесійні, ми більше ніколи до них не ногою.Фуфуфу. І власне, на корню зарубити ідею показів українського кіно на острові; 2) Тримати зв‘язок з організаторами. Пояснити і пропрацювати всі недоліки, і помилки, налагодити/побудувати стосунки і співпрацю, таким чином створюючи нові традиції тут на острові, розвиваючи українську культуру. Вибір за громадою.
-
Нужно 🤩!!!
-
Выбор за организаторами. Фидбек им, я так понимаю, предоставили исчерпывающий.
-
Відстежую тенденцію чату і просто даю своє бачення. Можливо це просто моя заморочка і психологічна проблема, тому не претендую на істину. Але ж бачу, що в чаті, ніби всі намагаються один одного штирхнути, вказати на помилку і "вказати на місце". Я знаю, що ми всі любимо пожалітися, розкритикувати і похизуватись перед іншими. Але хочеться трошки більше емпатії і доброти до інших. Я чекав на Мавку більше 5 років і мені сподобався мультфільм дуже! Я навіть кайфував від тих пів години очікування... Я знаю, що на концертах майже завжди співаки затримуються через організаторів і ставлюсь до цього з розумінням. Але мультик кльовий! Мені тут дуже не вистачає нашого кіно і спілкування. Я з Чернігова, тож все життя говорив російською мовою, але, як бачите і рідною, наче, не погано володію. Якщо хтось хоче іноді попереписуватись, погуляти, випити пива/горілки, то велкам ту приватне спілкування.
-
Щодо перших речень: читай назву чата. 🤷 І все 😉 Всі ми українці! І кожен має право на власну думку та висловлювати її! 9 з одного боку - 9, а з іншого - 6... Де правда? У кожного - своя
-
Нажаль зараз для українців такий час, що ми не терпимі до чужої думки і трохи озлоблені... тому мій початок - це більше дисклеймор, що я не посперечатись це пишу 😉 ))
-
Я не знаю, чи бачили ви це, але я дізнався про цей мультфільм лише вчора. Тож, якщо ви ще не бачили, то рекомендую "Небезпечна зона". Зараз дивлюсь 4-ту серію, поки що все заходить. (не рекомендую дивитись із дітьми).